Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017  12:17:00

NonPaperNews

NonPaperNews

«Υπάρχουν ακόμα ορισμένα ενδιάμεσα βήματα» που πρέπει να γίνουν πριν να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους δηλώνει στο CNBC ο Μάριο Σεντένο.

Ελάχιστοι άνθρωποι χρησιμοποιούν το διάσημο εικονικό νόμισμα, ωστόσο όλοι υφίστανται τις επιπτώσεις του bitcoin στο περιβάλλον. Η δημιουργία bitcoins στο διαδίκτυο απαιτεί τεράστιες ποσότητες ρεύματος.

Οι νέες εμπορικές δυνατότητες, τα ανοίγματα για στελέχη επιχειρήσεων από και προς τον Κόλπο και οι νέες δυνατότητες για τον ελληνικό τουρισμό και μάλιστα με υψηλά έσοδα.

«Τα καλά νέα σήμερα είναι ότι Τουρκία και Ελλάδα δεν έχουν πιαστεί απ' και άλλες υποδομές. Τα κακά νέα είναι ότι στην πράξη δεν υπάρχει χώρος για βελτίωση των σχέσεων όσο ο κ. Ερντογάν συνεχίζει με την αλυτρωτική ρητορική του» και τις επιθετικές του προκλήσεις απέναντι στην Ελλάδα.

Η τελευταία δημοσκόπηση της έγκυρης και αξιόπιστης MRB (με την οποία έκλεισε ο φετινός κύκλος των πολιτικών δημοσκοπήσεων, όλων καταδικαστικών για τον ΣΥΡΙΖΑ) επέτρεψε κάποιες ψευδοδικαιολογίες σε ορισμένα κόμματα και παρηγοριές αλλά η πραγματικότητα είναι σκληρή πλέον. Καμμένος, Λεβέντης, Λαφαζάνης, Κωνσταντοπούλου σε ποσοστά υποβρυχίου, που δύσκολα θα τους επιτρέψουν να εισέλθουν στη Βουλή στο μέλλον, εάν δεν συμβεί κάτι θεαματικό υπέρ τους.

Γιατί πιστεύουν ότι θα βαδίσουμε μέχρι τις εκλογές με διψήφια διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ και υπεροχή Μητσοτάκη- ΝΔ στα ποιοτικά στοιχεία. Εκτιμούν στην Πειραιώς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορέσει τελικά να συγκεντρώσει ποσοστό 22-23%.

Παράγοντες της Αντιπολίτευσης υποστηρίζουν ότι σφίγγει διαρκώς ο κλοιός των αποκαλύψεων, της μίζας και των σκοτεινών διαδρομών του χρήματος γύρω από το ΥΠΕΘΑ και τον διαβόητο μεσάζοντα Παπαδόπουλο και καταδικασμένο για λαθρεμπόριο όπλων.

Σελίδα 1 από 1315