Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018  16:07:55

NonPaperNews

NonPaperNews

Μια σημαντική εξέλιξη στο πεδίο της υγείας διεθνώς πρόκειται να συμβεί το επόμενο έτος: Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) θα αναγνωρίσει επίσημα την Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική (ΠΚΙ), κάτι που πιθανότατα θα αλλάξει καθοριστικά την ιατρική σε όλο τον κόσμο τα επόμενα χρόνια.

Ψευδείς, υπερβολικούς και σκόπιμα παραπλανητικούς θεωρούσαν-και δικαιώθηκαν από προχθές- οι συγγενείς των θυμάτων της 17 Ν και ειδικά του Σάββα Ξηρού τους ισχυρισμούς του πολυδολοφόνου για τον τεράστιο βαθμό της ολικής κατάστασης της υγείας του κατά ..98%.

«...Η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει τελειώσει, βαδίζει τη βέβαιη ήττα στις εκλογές και δεν την σώσει η παροχολογία». Η απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η εξειδικευμένη στη φωτογράφιση πορτραίτων ζώων, φωτογράφος Isabella Rozendaal από την Ολλανδία, δημιούργησε μία συλλογή φωτογραφιών ζώων αναδεικνύοντας ταυτόχρονα περιοχές του Άμστερνταμ. Στη φωτογραφία είναι ο Babur, ένα σκυλί από το Αφγανιστάν που κάνει την βόλτα του στα κανάλια της Ολλανδικής πόλης.

Η επαναφορά των προστίμων στον Δ. Γιαννακόπουλο, πυροδότησε νέο γύρο αναμέτρησης μαζί με μηνύσεις και ποινικές κατηγορίες.

Υπεύθυνος για τον αυταρχισμό που εκδηλώνεται είναι οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος, τόνισε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ. Θέλουν να καταστήσουν ανίσχυρη την εκκλησία αλλά θα βρουν μπροστά τους την Ευρώπη και την ΕΣΔΑ.

Ιερώνυμος στην συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου: Ο Τσίπρας μέσα από τη σχέση μαζί μου γίνεται ένας σύγχρονος Σαούλ. Πως ο Πρωθυπουργός, αμέσως μετά την ομόφωνη απόφαση της Ιεράς Συνόδου έδειξε οργισμένος και με καισαρική νοοτροπία πολεμικός εναντίον της, χωρίς διάθεση ισότιμης συνεργασίας και συναίνεσης.

Σελίδα 1 από 1712