Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018  05:38:06

NonPaperNews

NonPaperNews

Η καλλιτέχνης Nike Savvas παρουσίασε μία εγκατάσταση που αποτελείται από πάνω από 50.000 σφαίρες πολυστυρενίου, στην Πινακοθήκη της Νέας Νότιας Ουαλίας. Η εγκατάσταση ονομάζεται Atomic και είναι γεμάτη αγάπη, γεμάτη από θαύματα...

Μείωση του ποσοστού της αδήλωτης εργασίας στους κλάδους υψηλής παραβατικότητας καταγράφεται, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ελεγκτικής δράσης του ΣΕΠΕ και του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) για την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας σε όλη τη χώρα, το διάστημα από την 1η Ιανουαρίου 2017 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017, που αποτυπώνει η έκθεση του επιχειρησιακού σχεδίου «ΑΡΤΕΜΙΣ».

Tις ομορφιές της Ελλάδας εξύμνησε η Βρετανίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος, Βικτόρια Χίσλοπ (Victoria Hislop), μέσα από τις προσωπικές της βιωματικές εμπειρίες που μοιράστηκε με το κοινό.

Απορρίφθηκαν από το Γενικό Δικαστήριο της ΕΕ δύο προσφυγές της Κύπρου για το χαλούμι και καλείται να πληρώσει και δικαστικά έξοδα.

Παρά τις διαρκείς εκκλήσεις στους αρμόδιους κανένα ενδιαφέρον δεν έχει επιδειχθεί να υπάρξουν διασώσεις-θεμιτές των μνημείων αυτών, έστω σε τοπικά μουσεία ή συλλογές σε μουράγια με διασφαλίσεις ότι δεν επρόκειτο να ξαναγίνουν εμπορικά εργαλεία και αλιευτικά, κατά τις απογορεύσεις της Ε.Ε.

Παραιτήθηκε ο υφυπουργός της Μέι που έστειλε 2.000 ερωτικά μηνύματα σε δύο νεαρές γυναίκες!

Όσα ψήφισε η Υπουργός κ.Ε. Αχτσιόγλου ως νέες διατάξεις και πρόστιμα και καλές ελπίδες για περιορισμό της απαράδεκτης κατάστασης και εκμετάλλευσης.

Με χαριστική-εξευτελιστικά χαμηλή δόση 300 ευρώ τον μήνα το εργολαβικό δάνειο των 243.554 ευρώ στις επιχειρήσεις της αδελφής και του αδελφού του Πρωθυπουργού θα εξοφληθεί σε 812 μήνες, δηλαδή 67,5 χρόνια.

Σελίδα 1 από 1548