Τρίτη 24 Απριλίου 2018  01:55:34

NonPaperNews

NonPaperNews

Όλα ξεκίνησαν μετά την υποστολή της σημαίας το απόγευμα της Κυριακής - Οργισμένοι κάτοικοι, ανάμεσά τους και ακροδεξιοί, πέταξαν πέτρες και φωτοβολίδες - Με φωτιές σε κάδους απάντησαν οι μετανάστες - Μετά τα επεισόδια οι αστυνομικοί απομάκρυναν από την πλατεία Σαπφούς τους πρόσφυγες.

Σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες των κοριτσιών που κατέληξαν «σκλάβες του σεξ» στο κύκλωμα μαστροπείας που εξαρθρώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Αλλά και στην Ελλάδα δεν προκάλεσε χθες ικανοποίηση το πλεόνασμα και οι μέθοδοι με τις οποίες επιτεύχθηκε αλλά μάλλον προβληματισμό και πρώτα αρνητικά ανακλαστικά.

Υπερφορολόγηση απάνθρωπη σε μισθούς, επιδόματα και συντάξεις. Καθυστέρηση συντάξεων και υποχρεώσεων του Κράτους. Μεγάλες στερήσεις, ανεργία αι μαύρη εργασία με μαύρη αμοιβή Συρρίκνωση σε κοινωνικές ανάγκες, με πρώτα τα νοσοκομεία και μεγάλη περικοπή δαπανών εξέθρεψαν πλεόνασμα «γίγας» το 2017 την ίδια στιγμή που ο ρυθμός ανάπτυξης παρέμενε καθηλωμένος σε επίπεδα κατώτερα του αναμενόμενου.

Οι χθεσινές αντιδράσεις δέκα περίπου βουλευτών για τις μεγάλες φορολογίες των πολιτών τόσο στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας υπό το Αλέξη Τσίπρα όσο και στην Επιτροπή ης Βουλής για την ιδιωτικοποίηση μονάδων της ΔΕΗ σε Μεγαλούπολη και Φλώρινα εντάσσονται σε κάποια φαινόμενα πρωτοφανέρωτα.

Σελίδα 1 από 1452