NonPaperNews

NonPaperNews

Ο κύβος ερρίφθη για τις αλλαγές στις νέες αντικειμενικές αξίες. Μετά και τη σύσκεψη της Παρασκευής μεταξύ εκπροσώπων του υπουργείου Οικονομικών και των δανειστών αποφασίστηκε να καταρτιστούν άμεσα οι πίνακες με τις νέες και να υπολογιστεί ο νέος ΕΝΦΙΑ με τις νέες τιμές και τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων που θα προκύψουν από τους νέους συντελεστές.

ΑΤΤΙΚΗ: Αγ. Βαρβάρα, Αιγάλεω, Αγιοι Ανάργυροι, Ιλιον, Καματερό, Νέα Φιλαδέλφεια, Περιστέρι, Πετρούπολη, Ταύρο, Χαϊδάρι, Αρτέμιδα, Αυλώνα, Αχαρνών, Βαρνάβα, Γραμματικό, Κάλαμο, Κιούρκα, Καπανδρίτι, Μαλακάσα, Ωρωπό, Ανω Λιόσια, Ασπρόπυργο, Ελευσίνα, Ζεφύρι, Μαγούλα, Μέγαρα, Κινέττα, Φυλή.

Η τελική δοκιμαστική εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ στις αρχές του Ιουνίου θα δείξει αν μπορεί να προχωρήσει το κυβερνητικό σχέδιο για «διπλές» Τιμές Ζώνης και αν θα άρουν, τελικά, τις επιφυλάξεις τους οι δανειστές για το κατά πόσο μπορεί να λειτουργήσει ο σχεδιασμός του υπουργείου Οικονομικών.

«Πονοκέφαλος» για την Αστυνομία στη Ήπειρο, έχουν γίνει οι υποθέσεις παράνομης συλλογής αρωματικών φυτών από Αλβανούς, όχι μόνο στην μεθόριο, αλλά και στην ενδοχώρα. Χθες το μεσημέρι συνελήφθησαν στο Ανήλιο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Μετσόβου, δύο Αλβανίδες ηλικίας 39 και 44 ετών, για παράνομη συλλογή ποσοτήτων αρωματικών φυτών.

Ποια είναι άραγε η σχέση του νεοεκλεγέντος υπερεθνικιστή προέδρου της Καταλονίας Κιμ Τόρα με την Ελλάδα, και ιδιαίτερα με την Αθήνα;
Για να απα

Οπως δηλώνει ο Ελληνας γενετιστής Πόθων Ηλιόπουλος, καθηγητής στο HARVARD το νέο δίκτυο μοριακού ελέγχου των ασθενών στην Ελλάδα (αντιμετώπισης δηλαδή των παθήσεών τους με βάση το DNA τους) θα αρχίσει να λειτουργεί σε τέσσερα κέντρα στη χώρα (δύο στην Αττική, ένα στη Θεσσαλονίκη και ένα στην Κρήτη), σε έξι μήνες. Με πρώτους στόχους τα ογκολογικά περιστατικά, αλλά και τις νευροεκφυλιστικές ασθένειες.

Φιάσκο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για τη Novartis και αμήχανη παραδοχή-ομολογία Παπαγγελόπουλου ότι δεν ευθύνονται πολιτικά πρόσωπα, δηλαδή κανένας από τους δέκα πολιτικούς που δοκιμάστηκαν με αήθειες καταγγελίες, συκοφαντίες, παραπομπές και «μασκοφόρους» μάρτυρες, όπως οι κκ Πικραμένος, Αβραμόπουλος, Στουρνάρας, Γεωργιάδης, Βενιζέλος. Λοβέρδος.

Οι συνεργάτες του θεωρούν ότι έχει μεταβληθεί σε σύμβολο δημοκρατίας και αντι-βίας στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος προβλέπει τώρα να είναι δήμαρχος έως τα 100 του χρόνια. χρόνια» Μπουτάρης καταγγελτικός σε μάλλον ακραίους τόνους: «Μου επιτέθηκαν οργανωμένοι φασίστες- Τραμπούκοι είναι και υψηλά ιστάμενοι σε όλα τα κόμματα».

Πάνω από 500 οι νεκροί κάθε χρόνο από μεθυσμένους οδηγούς, που συμπεριφέρονται εγκληματικά, κυρίως επιπόλαια πρόσωπα νέας ηλικίας..

Σελίδα 1 από 1482