NonPaperNews

NonPaperNews

Σίφνος, Σέριφος και Φολέγανδρος είναι τα τρία κυκλαδίτικα νησιά που εντάχθηκαν στον κατάλογο των 7 πιο απειλούμενων μνημείων και τόπων πολιτιστικής κληρονομιάς στην Ευρώπη για το 2024.

Μετά τον εγκλεισμό της πανδημίας, «κυριολεκτικά χάσαμε την μπάλα με τα παιδιά. Ο εγκλεισμός και η έλλειψη κοινωνικοποίησης που υπάρχει μέσα από τη σχολική καθημερινότητα ήταν μια ανατρεπτική διαδικασία η οποία ήρθε και κούμπωσε με τα μαθησιακά προβλήματα, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό μείγμα.

Την προηγούμενη Πέμπτη και Παρασκευή θεωρούταν σχεδόν βέβαιο ότι ο δημοκρατικά εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας δε θα ήταν υποψήφιος. Μάλιστα, φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ τόνιζαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε τις εισηγήσεις των Γιώργου Γεραπετρίτη και Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου.

Οι πολίτες εκτιμούν θετικά τις κυβερνητικές επιδόσεις σε θέματα όπως η προσέλκυση τουρισμού, ο ψηφιακός μετασχηματισμός του κράτους, η αμυντική θωράκιση και η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

«Η κυβέρνηση συνεχώς απαριθμεί και παρουσιάζει πεπραγμένα για την ακρίβεια, όμως η πραγματική ζωή την διαψεύδει», υπογράμμισε η πρώην υπουργός.

Για τον πληθωρισμό, την ακρίβεια, αλλά και τους στόχους του ΠαΣοΚ για τις ευρωεκλογές μίλησε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος Μιχάλης Κατρίνης.

Σελίδα 1 από 2769
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline