Σάββατο 23 Ιουνίου 2018  03:30:04

«Ήταν πρώτη συνάντηση γνωριμίας» λέει ο Κ. Μητσοτάκης, παλαιός γνώριμος του Σάκη Ρουβά. Ρέμος: «Δεν σκοπεύω να εμπλακώ στην πολιτική ζωή του τόπου και να είμαι υποψήφιος κόμματος». Γιατί συναντήθηκαν. Κύριο

Συνηθισμένη περίπτωση σεναριολογίας και υπερβολή, όπως συμβαίνει στα πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά θέματα στην Ελλάδα. Εάν όχι ψευδολογίες πάντως ανακρίβειες και υπερβολές, χωρίς έγκυρο και ακριβές ρεπορτάζ.

Η φωτογραφία που διέρρευσε από την χθεσινή συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντώνη Ρέμο, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και τροφοδότησε τα σενάρια περί καθόδου του γνωστού τραγουδιστή με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτή άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Αντώνη Ρέμου εμπλέκεται σε δημοσιογραφικά σενάρια ενασχόλησης του με την πολιτική και ειδικότερα στο χώρο της φιλελεύθερης παράταξης. Είναι γνωστό ότι παλαιότερα ειχε συνάντηση και στάση υποστήριξης του Αντώνη Σαμαρά. Παράλληλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Σάκη Ρουβά, με τον οποίο μάλιστα πρόσφατα συνέφαγαν σε κατάστημα σούσι στο Σύνταγμα.

- Στη συνέντευξή του ο πρόεδρος της ΝΔ στην τηλεόραση του ALPHA είπε ότι ήταν απλή συνάντηση, εκείνη με τον Α. Ρέμο, (που έγινε με πρωτοβουλία του τραγουδιστή )και ότι ο ίδιος διαπίστωσε πως πρόκειται για αξιόλογο άνθρωπο και καλλιτέχνη, με τον οποίο είχε ενδιαφέρουσα συζήτηση.. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μετά όσα ανεύθυνα γράφτηκαν ως σενάρια, με ανακοίνωσή του ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κατέβει στον πολιτικό στίβο. Η συνάντηση προγραμματίστηκε έπειτα από αίτημα του Αντώνη Ρέμου και έγινε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην οδό Πειραιώς.

Η συζήτηση των δύο ανδρών περιστράφηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω από θέματα της πολιτικής που έχουν να κάνουν με την κοινωνία και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο πολίτης.
Μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών ξέσπασαν φήμες που ήθελαν τον δημοφιλή τραγουδιστή να συζητά το ενδεχόμενο να πολιτευτεί με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά ο ίδιος το διέψευσε.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του τραγουδιστή:

«Εχθές είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη. Η επίσκεψή μου αυτή στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, είχε σαν σκοπό να καταθέσω τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της κοινωνίας όπως εγώ τις εκλαμβάνω εγώ. Όλη η κουβέντα μας στάθηκε στα πλαίσια μιας φιλικής και ειλικρινούς συζήτησης. Η επίσκεψή μου αυτή δεν έχει καμία πολιτική απόχρωση και ως εκ τούτου ουδεμία σχέση έχουν τα σενάρια της εμπλοκής μου με την πολιτική του τόπου. Ως ενεργός πολίτης όμως θα συνεχίσω και θα καταθέτω τις απόψεις μου και τις ανησυχίες μου σε όλες τις πολιτικές πλευρές. Ευχαριστώ τον κύριο Μητσοτάκη για την εγκάρδια φιλοξενία του και του εύχομαι καλή συνέχεια».

Το ενδιαφέρον του Αντώνη Ρέμου για τα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και στο χώρο του πολιτισμού δεν είναι όψιμο. Πριν από τέσσερα χρόνια είχε παρακολουθήσει μαζί με το Μιχάλη Χατζηγιάννη, το Μανώλη Μητσιά και το σκηνοθέτη Γιάννης Σμαραγδή την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, από όπου ο τότε πρόεδρος της ΝΔ και αρχηγός ακόμη της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε παρουσιάσει πρόταση για ενιαίο υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα