Τρίτη 17 Ιουλίου 2018  18:19:48

Μέγας νικητής στα βραδινά δελτία Ειδήσεων και πάλι ο Αντώνης Σρόιτερ του ALPHA. Μέγας ανερχόμενος ο Νίκος Ευαγγελάτος του ΕΨΙΛΟΝ. Κύριο

Η κλίμακα απήχησης μέχρι τώρα για τους Νίκο Χατζηνικολάου, Σία Κοσιώνη, Μάρα Ζαχαρέα.

Δυναμική παρουσία , με αναμέτρηση απήχησης και εντυπώσεων στα λεγόμενα μεγάλα-βραδυνά δελτία Ειδήσεων είτε στις 7 το βράδυ είτε στις 8 το βράδυ.. Στις 9 πλέον έχει απομείνει το δελτίο της ΕΡΤ, που χαροπαλεύει τελευταίο.

Ο ALPHA διατηρεί κι εφέτος την πρωτιά αυξάνοντας την απόσταση του από τα άλλα δελτία. Διηύρυνε την απόσταση από το Νίκο Χατζηνικολάου ρου ΑΝΤΕΝΝΑ, με τον οποίο του πρώτους μήνες του τηλεοπτικού έτους πέρυσι σχεδόν ισοψηφούσαν στα κανονικά κοινά όχι όμως στις νέες ηλικίες. Εκτοτε ο Σρόιτερ ξέφυγε.
Όμως όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται πολύ κοντά. Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες ο ALPHA με τον Αντώνης Σρόιτερ ήταν πρώτος με ποσοστό 23,5% και ακολούθησαν ο ΑΝΤ1 με το Νίκο Χατζηνικολάου με 13,7%, ο ΣΚΑΙ με τη Σια Κοσιώνη με 12,7% το Ε με το live news του Νίκου Ευαγγελάτου με 11,1%, και το STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα με 10,7%.

Φαίνεται ότι η αλλαγή ώρας του ΑΝΤ1 που «μετακόμισε» στις 8 αλλά και η μεγάλη άνοδος που καταγράφει το Live News του ΕΨΙΛΟΝ ανακατεύουν τη σούπα για τα καλά! Γίνεται ανταγωνιστικό σε τηλεθέαση, αξιοπιστία και εμπορικές δυνατότητες.
Ειδικά για το Live News το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο αφού σε αντίθεση με τους υπόλοιπους δεν έχει πλήρη μηχανισμό ενημέρωσης αλλά οι σχεδόν 20 συνεργάτες της εκπομπής υπερβάλλουν εαυτούς! Πρόκειται για προσωπική επιτυχία του Νίκου Ευαγγελάτου, που έχει πάντα μεγάλο κοινό και διεισδυτικότητα στο κοινό κάθε καναλιού.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα