Τρίτη 17 Ιουλίου 2018  18:33:06

Η Ελένη Μενεγάκη κατρακυλά πιο πολύ από πέρυσι. Καταποντίστηκε από τη δεύτερη κόλας μέρα. Κύριο

Στο... μισό η τηλεθέαση της Ελένης Μενεγάκη την Τρίτη.

Μπορεί η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη να υπήρξε μεγαλειώδης, τουλάχιστον από πλευράς τηλεθέασης, η ευφορία όμως στο κανάλι της Κάντζας δεν κράτησε πολύ. Από πέρυσι ήταν εμφανής αυτή η πτώση .. Το ανανεωμένο πρόγραμμα της εκπομπής με την περιορισμένη διάρκεια και κυρίως η περιέργεια έφερε το 30αρι στην πρεμιέρα, όμως την αμέσως επόμενη μέρα η εικόνα άλλαξε ριζικά.
Έτσι την Τρίτη, τα μηχανάκια της Nielsen κατέγραψαν πτώση έως και στο μισό της πρεμιέρας. Συγκεκριμένα, η εκπομπή σημείωσε ποσοστό 16,2% στο σύνολο και 17,6% στις ηλικίες 15-44.

Tο μεσημέρι της Δευτέρας, η Ελένη επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η επιστροφή της μάλιστα έγινε "talk of the town" καθώς όλο το καλοκαίρι τα δημοσιεύματα έδιναν κι έπαιρναν για τις σαρωτικές αλλαγές στην εκπομπή της και για το "κλάδεμα" συνεργατών της που στάθηκαν για χρόνια στο πλευρό της. Δημοσιότητα αρνητική σε μια εποχή πτώσης από πέρυσι για την άλλοτε κραταιά βασίλισσα της κουζίνας-πρωινής ζώνης.

Οι τηλεθεατές, από ότι φάνηκε και από τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, στήθηκαν με ενδιαφέρον μπροστά στους δέκτες τους για να παρακολουθήσουν την Μενεγάκη και αυτό καταγράφηκε και στα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που έκανε στην πρεμιέρα της. Συγκεκριμένα, σημείωσε ποσοστό 23,1% στο γενικό κοινό και 31,5% στο δυναμικό κοινό.

Η «Ελένη» σκαρφάλωσε με ευκολία στην πρώτη θέση του πίνακα, καθώς για μιάμιση ώρα κινήθηκε πάνω από το 30% και άγγιξε σε ένα τέταρτο το 38,3%.
Πτώση στους πίνακες τηλεθέασης για την Ελένη μία ημέρα μετά την πρεμιέρα
Μετά από ένα δυναμικό ξεκίνημα με νούμερα τηλεθέασης που ξεπέρασαν το 30%, τη δεύτερη μέρα η «Ελένη» φάνηκε να δυσκολεύεται αρκετά. Η χθεσινή τηλεθέαση στις ηλικίες 15-44 έπεσε σημαντικά, με την Ελένη Μενεγάκη να προσπαθεί να συγκρατήσει τις απώλειες στο σύνολο.

Το μεσημέρι της Τρίτης, τα μηχανάκια της Nielsen κατέγραψαν μέσο όρο τηλεθέασης για την «Ελένη» 16,2% στο γενικό και 17,6% στο δυναμικό κοινό.
Φαίνεται πως η αρχική περιέργεια των τηλεθεατών για τις πολυδιαφημιζόμενες αλλαγές στην εκπομπή της ήταν αυτή που έδωσε τα υψηλά νούμερα της πρεμιέρας, προσγειώνοντας απότομα την Ελένη από τη δεύτερη κιόλας μέρα στο 16-17%.

Η γκρίνια και τα σχόλια των τηλεθεατών στα social media

Οι τηλεθεατές μάλλον περίμεναν να δουν κάτι διαφορετικό τη δεύτερη ημέρα, αλλά απογοητεύτηκαν και αυτό είναι κάτι που φάνηκε και από τα σχόλια που δέχτηκε η εκπομπή στη σελίδα της στο facebook.

Τα τελευταία δύο χρόνια είναι πολλές οι ψυχρολουσίες για την τηλεθέαση των εκπομπών της Ελένης Μενεγάκη αλλά επέρχονται κάποιες διορθώσεις στην εκπομπή της, με βελτιώσεις και αλλαγές στα νούμερα. Ιδωμεν αυτή τη φορά τι θα συμβεί και ποια θα είναι η συνέχεια.

sxolia8

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα