Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018  11:27:03

Κλιμακώνεται το σφυροκόπημα κατά Π. Καμμένου από ΝΔ- ΠΑΣΟΚ,με σιωπηλό επί ημέρες τον Α. Τσίπρα. Κύριο

Και με τον Άδωνι να ζητά: «Ειδικό δικαστήριο για τα όπλα και τον μεσάζοντα στη Σ. Αραβία».

«Τέσσερις αξιωματικοί προειδοποίησαν τον Καμμένο και αυτός τους αγνόησε, με τους χειρισμούς του ζημίωσε το Δημόσιο με 66 εκατ. ευρώ» δήλωσε στην «Ελευθερία του Τύπου» ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Την άποψη ότι οι χειρισμοί του Πάνου Καμμένου όσον αφορά την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία «είναι για ειδικό δικαστήριο» διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου». Μια υπόθεση την οποία ο Αλέξης Τσίπρας μετά την πρώτη πολιτική κάλυψη που έδωσε στη Βουλή προ δεκαημέρου, αντιμετωπίζει πλέον με σιωπή και χωρίς εμπλοκή του,(όπως πλέον και οι περισσότεροι Υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ). Ιδιαίτερα μετά τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις του Ανδρέα Λοβέρδου και βουλευτών της ΝΔ, με ισχυρισμούς για σκοτεινές συναλλαγές, αδιαφάνεια για το ποσόν πώλησης των 66 εκατ. ευρώ , τον ρόλο και τα ποσοστά του μεσολαβητή- αντιπροσώπου Β. Παπαδόπουλου.

«Ο κ. Καμμένος έχει βλάψει το Δημόσιο 66 εκατ. ευρώ. Ναι, αυτό είναι υπόθεση για Ειδικό Δικαστήριο» είπε ο κ. Γεωργιάδης, επαναλαμβάνοντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ τη σημερινή του δήλωση στην εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου».

Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης σε δήλωσή του, που φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου», προβλέπει ότι ο Πάνος Καμμένος «δεν θα γλιτώσει το Ειδικό Δικαστήριο». Ο ίδιος εκτιμά ότι ο Π. Καμμένος δεν έχει ακολουθήσει τη νόμιμη οδό για την υλοποίηση της έγκρισης που έλαβε από την ελληνική Βουλή να συνάψει διακρατική συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία χωρίς μεσάζοντες, ενώ αγνόησε ακόμα και τις προειδοποιήσεις του προξένου της χώρας στο βασίλειο, που ενημέρωσε ότι οι Σαουδάραβες δεν γνώριζαν την ύπαρξη του Β. Παπαδόπουλου:

«Ο κ. Καμμένος είναι βαρύτατα εκτεθειμένος. Στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ζήτησε και έλαβε εξουσιοδότηση για να επιτύχει την πώληση των πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία έναντι 66.000.000 ευρώ. Τελικά, λόγω της επιμονής του να γίνει η πώληση όχι απευθείας αλλά μέσω του γνωστού μεσάζοντα, η πώληση πάγωσε. Έτσι οι ΕΔ έχασαν τα 66.000.000 εξαιτίας του κ. Καμμένου και της παρέας του. Τώρα, ως προς τα χαρτιά που παρουσιάζει, και η εκεί πρεσβεία και ο ταξίαρχος Παπαδάκης τον είχαν προειδοποιήσει ότι είναι τελικά ψεύτικα, αλλά φαίνεται είχε κάποιο συμφέρον ειδικό για να τον επιβάλει στη συμφωνία. Αυτά θα τα διερευνήσει, όταν έρθει η ώρα, το Ειδικό Δικαστήριο, που πλησιάζει και για αυτή την υπόθεση τον κ. Καμμένο».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα