Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018  11:31:19

«Ο Υφυπουργός Π. Πολάκης με πίεζε να καταθέσω ψέματα σε βάρος του Α. Γεωργιάδη για τις υποθέσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ». Ανοικτή και επώνυμη καταγγελία στη Βουλή και στη Δικαιοσύνη. Κύριο

Κατάθεση ανατροπής διευθύντριας του Οργανισμού για τις αληθινές μεθόδους του αρειμάνιου και λασπολόγου Υφυπουργού Υγείας, με το μηδενικό έργο στον τομέα του.

Έχω στοχοποιηθεί από τον υπουργό κατήγγειλε ευθαρσώς η διευθύντρια του τμήματος Διοικητικού Συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ Ανδρονίκη Θεοφιλάτου - Μου ζητήθηκε να καταθέσω ψευδώς ότι 23 άτομα είχαν υπαλληλική σχέση είπε και έκανε λόγο για προσωπικό και επαγγελματικό μπούλινγκ.

Πιέσεις από συνεργάτη του υφυπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, προκειμένου να πει ψέματα σε υπόθεση που αφορά τον πρώην υπουργό Άδωνι Γεργιάδη κατήγγειλε η διευθύντρια του τμήματος Διοικητικού Συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ Ανδρονίκη Θεοφιλάτου. Κατά τη διάρκεια κατάθεσής της στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία ανέφερε ότι δέχτηκε πιέσεις για να αναφέρει ψευδώς πως 23 άτομα, είχαν υπαλληλική σχέση με το ΚΕΕΛΠΝΟ. Αποκάλυψη- βόμβα και κατάθεση ανατροπής χθες στη Βουλή αλλά και-παράλληλα- στη Δικαιοσύνη στα πλαίσια της ανάκρισης που διεξάγεται.

Η παραδοχή αυτή της κυρίας Θεοφιλάτου έπεσε σαν βόμβα στην Επιτροπή και προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρου Λάππα, ο οποίος αναφέρθηκε σε δημοσίευμα του Documento και ισχυρίστηκε ότι κάποιοι εργαζόμενοι στο ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν συγγενείς της. Η κυρία Θεοφιλάτου δήλωσε ότι έχει στοχοποιηθεί από τον κ. Πολάκη επειδή της ζητήθηκε, μέσω του ειδικού συμβούλου του υφυπουργού, να πει ότι οι 23 ήταν υπάλληλοι και ότι εκείνη αρνήθηκε.
«Στοχοποιήθηκα από τον κ. Πολάκη» είπε η κυρία Θεοφιλάτου και συνέχισε: «Μου ζητήθηκε μέσω του ειδικού συμβούλου να απαντήσω ότι ήταν υπάλληλοι οι 23». Η διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ δήλωσε δε ότι «δεν ήταν υπάλληλοι».

«Σας εξηγώ τη στοχοποίησή μου» δήλωσε χαρακτηριστικά. Ισχυρίστηκε ότι της ασκήθηκε πίεση την ημέρα που ήρθε έγγραφο από ειδικό μετακλητό και τώρα σύμβουλο επί των οικονομικών στο ΚΕΕΛΠΝΟ, προκειμένου να απαντήσουμε ότι είναι υπαλληλική η σχέση. «Υπάρχουν και άλλες υποθέσεις για πίεση προς τους υπαλλήλους» κατήγγειλε η κυρία Θεοφιλάτου.

Ο Γιώργος Γεωργαντάς, βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, παρενέβη λέγοντας ότι έχουμε απόπειρα τέλεσης ποινικού αδικήματος.

Η κυρία Θεοφιλάτου τόνισε, επίσης, ότι υπάρχει σοβαρό ζήτημα καθώς δεν τηρούνται νόμιμες διαδικασίες και κατήγγειλε συνεχείς επιθέσεις με χαρακτηρισμούς ενώπιον τρίτων και έκανε λόγια για καθημερινό, προσωπικό και επαγγελματικό μπούλινγκ.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα