Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018  16:26:25

Με το φόβο του εισαγγελέα και της σύλληψης –φυλάκισης ο Παύλος Νικ.Βαρδινογιάννης αναδιπλώθηκε. Πλήρωσε την καθυστερούμενη διατροφή για τα τέσσερα παιδιά του. Κύριο

Παρόλα αυτά παραμένει διαρκές και ανοικτό το αδίκημα της μη καταβολής της διατροφής, σύμφωνα με την δικαστική απόφαση και τους υποχρεωτικούς όρους της για τη κανονική καταβολή της διατροφής κάθε μήνα σε βάρος του και να οδηγήσει τον «τσαμπουκά Π. Ν. Β» σε νέο κίνδυνο σύλληψης, καταδίκης και φυλάκισης. Eπέστρεψε Ελλάδα ο Παύλος Βαρδινογιάννης.

Tο αδίκημα της μη καταβολής διατροφής είναι διαρκές αυτόφωρο συνειδητοποίησε ο κακότροπος και ασυνεπής πρώην σύζυγος και πατέρας.
Τελικά, αναγκαστικά οδηγήθηκε στην τακτοποίηση των οφειλών του προς την πρώην σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά του, με την καταβολή της μηνιαίας διατροφής προχώρησε ο Παύλος Βαρδινογιάννης λίγες ημέρες μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Τζίνα Αλιμόνου στην αστυνομία και το σήμα που εστάλη στις υπηρεσίες της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του, καθώς το αδίκημα της μη καταβολής διατροφής είναι διαρκές αυτόφωρο.

Ο ¨τσαμπουκάς κακότροπος και ανεύθυνος σχετικά επιχειρηματίας επέστρεψε χθες από την Αμερική στην Ελλάδα χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα στους ελέγχους του Ελευθέριος Βενιζέλος, καθώς μετά την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων, οι αρχές προχώρησαν σε άρση των σχετικών διαδικασιών που προέβλεπαν τη σύλληψή του.

Σε βάρος του επιχειρηματία εκκρεμούσε από το βράδυ της 5ης Ιουλίου ένταλμα σύλληψης μετά από μήνυση που υπέβαλλε σε βάρος του η πρώην σύζυγος του Τζίνα Αλιμόνου, επειδή δεν κατέβαλλε την μηνιαία διατροφή.

Η ηθοποιός μετέβη στις 20:32 στο Α.Τ Ψυχικού και κατέθεσε τη μηνυτήρια αναφορά για: παραβίαση δικαστικής απόφασης και παραβίαση υποχρέωσης διατροφής, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε καταβληθεί διατροφή για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, μετά από εκτέλεση της 2819 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών από τις 2 Ιουλίου.

Μετά τη μήνυση, όπως προβλέπεται είχε σταλεί σχετικό σήμα σε τμήματα και υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ και ο κ. Βαρδινογιάννης αναζητείτο από την αστυνομία, κινδυνεύοντας να συλληφθεί και πέραν της παρέλευσης του αυτοφώρου, καθώς όπως λένε στo protothema.gr αστυνομικοί το αδίκημα της μη καταβολής διατροφής είναι διαρκές.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα