Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018  05:02:54

Δείγματα εμφύλιου ανάμεσα στους αναρχικούς της βίας. Αιματηρή επίθεση σε βάρος «αρχηγού» αντιεξουσιαστών που δρουν στα Εξάρχεια, Κύριο

Αποκαλύψεις του ΒΗΜΑΤΟΣ. Πυροβολισμοί και μαχαιρώματα σε σπίτι στου Γκύζη - Βρέθηκαν δύο όπλα-ρεπλίκες

Είναι βεβαιωμένο ότι στον χώρο του ποινικού εγκλήματος και των λεγόμενων μαφιών-συμμοριών της παρανομίας ότι υπάρχει αλληλοεξόντωση τα τελευταία χρόνια. Θάνατοι επί θανάτων, διαρκείς δολοφονίες εκδίκησης και αντεκδίκησης. Δεν υπήρχε παρόμοιος εμφύλιος στον χώρο του» ιδεολογικού-πολιτικού-αναρχικού» εγκλήματος, παρά τις στενές διασυνδέσεις ορισμένων προσώπων με το κοινό έγκλημα και παρά τη σκληρή διαμάχη Κουφοντίνα- Γιωτόπιουλου της 17Ν.

Ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό με αιματηρή επίθεση -σε κατοικία στου Γκύζη- με πιστόλια και μαχαίρια σε βάρος ενός εκ των «ηγετών» του αντιεξουσιαστικού χώρου κι ενός ακόμη προσώπου, απασχολεί τις τελευταίες ώρες την ΕΛΑΣ, όπως αποκαλύπτει το «Βήμα».

Ο γνωστός αντιεξουσιαστής και το άλλο θύμα της επίθεσης νοσηλεύονται στο νοσοκομείο έχοντας τραύματα στα πόδια από πυροβολισμούς και πλήγματα με μαχαίρι.

Η ΕΛΑΣ προσπαθεί να βρει τα κίνητρα της επίθεσης που ίσως συνδέονται με υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών ή άλλες διαμάχες στο «άβατο» των Εξαρχείων.

Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ερευνούν και το ενδεχόμενο οι λόγοι της επίθεσης να ήταν προσωπικού τύπου.

Επιπλέον εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση οι δύο τουλάχιστον δράστες να ήταν αλλοδαποί. Στην κατοικία που σημειώθηκε η επίθεση βρέθηκαν δύο πιστόλια-ρεπλίκες και μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Σημειώνεται ότι ένας εκ των τραυματιών θεωρείτο από την ΕΛΑΣ «αρχηγός» ομάδας 40-50 αντιεξουσιαστών που προχωρούν σε διάφορες επιθέσεις, κυρίως εναντίον αστυνομικών δυνάμεων στα Εξάρχεια κι έχει συλληφθεί ή προσαχθεί περίπου 10 φορές.

Πάντως σύμφωνα με πηγές τα δύο θύματα της επίθεσης αρνούνται να αναφέρουν οιοδήποτε στην ΕΛΑΣ για τους δράστες και τους λόγους της αιματηρής ενέργειας σε βάρος τους.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα