Δευτέρα 29 Μαϊου 2017  14:37:13

Συσκευαστήριο ναρκωτικών στον Ασπρόπυργο

Δεν πρόκειται για απλή διακίνηση, φτάσαμε πλέον στην εποχή της βιοτεχνίας, δηλαδή της συσκευασίας. Στην ανακάλυψη συσκευαστηρίου ναρκωτικών ουσιών, σε αποθήκη στον Ασπρόπυργο, όπου λειτουργούσε και εργαστήριο κατασκευής ειδικών διαμορφωμένων κρυπτών σε οχήματα για τη μεταφορά τους, οδήγησε ο εντοπισμός, από το λιμενικό σώμα ελληνική ακτοφυλακή, τις πρωινές ώρες στο λιμάνι της Κορίνθου φορτηγού οχήματος, που ήταν φορτωμένο με 345,250 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Για την υπόθεση συνελήφθη ο 47χρονος οδηγός του φορτηγού αλλά και ο ιδιοκτήτης του.

 

Όπως διαπιστώθηκε, στο φορτηγό υπήρχαν ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες με 210 συσκευασίες ναρκωτικών ουσιών, οι οποίες είχαν κατασκευαστεί στη συγκεκριμένη αποθήκη.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην αποθήκη στον Ασπρόπυργο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μια πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα φυτικής κάνναβης μικτού βάρους 114 γραμμαρίων, μεταλλική υδραυλική πρέσα, ηλεκτρική ζυγαριά ακριβείας, μηχάνημα εκκένωσης αέρα και θερμικής συγκόλλησης, αλλά και μεγάλος αριθμός συσκευασιών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα