Το νέο σπίτι των Μπέκαμ είναι το «Μπάκιγχαμ» του Λος Αντζελες!

Μπορεί οι Μπέκαμ να έβαλαν σε πωλητήριο την μέχρι τώρα κατοικία τους γιατί ήταν μικρή, αλλά το κτίριο που κοιτούν τώρα είναι ουσιαστικά το «Μπάκιγχαμ» του Λος Άντζελες με 123 δωμάτια! Η πολυτελής βίλα είναι το μεγαλύτερο σπίτι στο Λ.Α. και σύμφωνα με την Daily Mail είναι και αυτό που έχει «κερδίσει» την διάσημη οικογένεια, μετά την πώληση του σπιτιού της. Βέβαια, τα κομφόρ που χρειάζονται οι Μπέκαμ δεν είναι και λίγα, καθώς η Βικτόρια θέλει να έχει τη δική της πασαρέλα (μέσα) στο σπίτι, ο γιος τους ο Μπρούκλιν ένα δικό του χώρο για να φιλοξενεί την παρέα του και ο Χάρπερ ένα δικό του στούντιο χορού. Εκτός αυτού, η βίλα περιλαμβάνει γήπεδο τένις, πισίνα, γυμναστήριο, αίθουσα μπόουλινγκ και πάρκινγκ για μέχρι και... 100 αμάξια.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη κατοικία έχει αρκετές ομοιότητες με το σπίτι που έμεναν οι Μπέκαμ όταν ζούσαν στην Αγγλία και κοστίζει 160 εκατ. δολάρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έπαυλη έχει όσα χρειάζονται, ενώ το 2009 το ακίνητο βγήκε στο «σφυρί» έναντι 120 εκατομμυρίων λιρών και έγινε το πιο ακριβό στις ΗΠΑ. Περιγράφεται ως το μεγαλύτερο σπίτι ψυχαγωγίας που έχει υπάρξει ποτέ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline