Περιμένουν δίδυμα Κλούνεϊ και Αμάλ;

Πριν από μερικές ημέρες, το Χόλιγουντ... βούιζε με φήμες ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν ετοιμάζονταν να καταθέσουν αίτηση διαζυγίου. Τώρα, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το λαμπερό ζευγάρι αναμένεται να υποδεχτεί... δίδυμα! Οι τότε πληροφορίες, ήθελαν τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Αμάλ Αλαμουντίν να ζουν ήδη χωριστά, να ετοιμάζονται να χωρίσουν μια κοινή περιουσία ύψους 300 εκατ. δολαρίων και έφεραν ως έναν από τους βασικούς λόγους του χωρισμού το γεγονός ότι δεν έχουν αποκτήσει ένα παιδάκι. Η έλευση του 2017 πιθανότατα διαλύει αυτά τα μαύρα σύννεφα, καθώς οι νέες πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να αναμένει τα πρώτα του παιδιάκια και μάλιστα πολύ σύντομα, τον Μάρτιο.

Οι πληροφορίες μεταδόθηκαν από την «Daily Star» που επικαλείται πηγή από το οικογενειακό περιβάλλον της Αλαμουντίν στη Βηρυτό, όπου και ανακοινώθηκαν τα χαρμόσυνα νέα στη διάρκεια των γιορτών.

Από την πλευρά του λαμπερού ζεύγους πάντως τηρείται σιγή ιχθύος... Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Αμάλ Αλαμουντίν, που αν ισχύει το δημοσίευμα είναι 5-6 μηνών έγκυος, ήταν πριν από ενάμιση μήνα. Όπου τίποτα στην σιλουέτα της δεν πρόδιδε εγκυμοσύνη...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline