Κυριακή 28 Μαϊου 2017  19:42:48
Πρόσωπα

Πρόσωπα (1146)

Πρόσωπα της εβδομάδας που διανύουμε

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Κώστας Μπακογιάννης, εκφράζει την οργή του για την τρομοκρατική επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου.
Υποχώρηση, μάλλον προσωρινή, στις συνεχείς πρωτιές στο άθλημα της, στο οποίο κλερδισε το χρυσό ολυμπιακό μετάλλειο. Δεν βρέιθηκε σε καλή ημ΄λερα γιατί οι αστοχίες ήταν πολλές. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μονάχου ανέβηκε η Αννα Κορακάκη.
Ο Φρανσουά Φιγιόν, ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Μπερνάρ Καζνέβ, ο νυν πρόεδρος της βουλής Κλοντ Μπορτολόν αλλά και το 1/3 της νυν γαλλικής βουλής αποφάσισαν να μην κατέβουν στις βουλευτικές εκλογές που θα γίνουν στις 11 Ιουνίου.
Ο Δημήτρης Καταλειφός μετά από μια επιτυχημένη σεζόν στο θέατρο «Εμπορικόν», ετοιμάζεται για ακόμη μία πρεμιέρα και μιλάει για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Έχουν περάσει δύο και πλέον χρόνια για μια δίκη με μεγάλο πολιτικό, ποινικό και κοινωνικό ενδιαφέρον αλλά καρκινοβατεί. Προκλητικά. Οι κατηγορούμενοι βουλευτές και στελέχη της Χ.Α. ούτε καταδέχονται να παραστούν στο δικαστήριο αλλά αντίθετα συνεχίζουν να προκαλούν, ακόμα και μέσα…
Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Μπέτυ Μπαζιάνα στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, στο Πεκίνο. Η σύντροφος του Πρωθυπουργού επέλεξε μια τουαλέτα στο χρώμα του πάγου, με σκίσιμο μέχρι το γόνατο, μαύρα πέδιλα, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε χαμηλό κότσο.
Σελίδα 1 από 115