Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017  04:24:46
Πρόσωπα

Πρόσωπα (677)

Πρόσωπα της εβδομάδας που διανύουμε

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης άφησε αιχμές κατά της διαιτησίας μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη, στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα.
Θετική χαρακτηρίζει την επίσκεψη Μακρόν στην Ελλάδα ο βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Εξωτερικών του κόμματος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Τέσσερα χρόνια μετά τον πολιτικό γάμο, η Κατερίνα Μουτσάτσου και ο αγαπημένος της Charles Como, αποφάσισαν να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο.
Σαφές μήνυμα στήριξης των ΗΠΑ στα διεθνή έργα διασύνδεσης για τη μεταφορά φυσικού αερίου από πηγές εκτός Ρωσίας, που εμπλέκεται η Ελλάδα, όπως ο αγωγός Tap, o διασυνδετήριος αγωγός Eλλάδας - Βουλγαρίας IGB, ο τερματικός σταθμός LNG στη Ρεβυθούσα αλλά…
Πολύ σύντομα θα αρχίσουν οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, προέβλεψε ο πρωθυπουργός, εκτιμώντας πως αυτή θα είναι η αντίδραση στην αντιπολιτευτική τακτική που ακολουθείται.
Εδώλιο για δέκα τραπεζικά στελέχη, στο πλαίσιο της υπόθεσης δανειοδότησης ύψους 57 εκατομμυρίων ευρώ του Δημοσιογραφικοί Οργανισμού Λαμπράκη, δείχνει με πρότασή της προς το Συμβούλιο Εφετών η εισαγγελέας κυρία Αικατερίνη Αντωνίου.
Σελίδα 1 από 68