Παρασκευή 25 Μαϊου 2018  08:22:14
Πρόσωπα

Πρόσωπα (871)

Πρόσωπα της εβδομάδας που διανύουμε

Ο πρωθυπουργός αναγνώρισε την πιθανότητα προληπτικής γραμμής στήριξης - Μίλησε για «καθεστώς μεταμνημονιακής επιτροπείας» - «Αόριστο ευχολόγιο» το ολιστικό πρόγραμμα είπε ο πρόεδρος της ΝΔ - Σφοδρή η επίθεσή του για την ανομία: Εσείς κάψατε την Αθήνα το 2008.
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, σχολίασε και την επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη, χαρακτηρίζοντας «κροκοδείλια» τα δάκρυα του πρωθυπουργού:
Πάνε οι παλιές φιλίες και συμπαραστάσεις σε προεκλογικές συγκεντρώσεις στην Ελλάδα και την Ισπανία Ο ένας θεωρεί από καιρό τώρα, τον άλλο φθαρμένο πολιτικά.
Διαρκές, σταθερά και επίμονο το αίτημα στη Βουλή της προέδρου του ΚΙΝΑΛ για άμεσες εκλογές , το οποίο επανέλαβε δέκα φορές. Με το αιτιολογικό ότι όο παραμένει στην εξουσία η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ θα χειροτερεύσει η κατάσταση σε όλα τα…
Χθες, δύο ημέρες μετά τον ξυλοδαρμό του, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, εμφανίσθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, εν μέσω χειροκροτημάτων.
Η κούρσα για τις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία είναι όπως φαίνεται ανοικτή και τα μαντάτα για τον Ταγίπ Ερντογάν κάθε άλλο παρά ευχάριστα.
Σελίδα 1 από 88