Τρίτη 23 Απριλίου 2024  22:26:34

Παραγκωνισμένος τον τελευταίο καιρό στα θέματα Υγείας, επιδίδεται σε όποια πρόκληση βρει. Κύριο

Συνεργάτης Στουρνάρα με απαξίωση για όσα είπε χθες, ο αθυρόστομος και αποτυχημένος υφυπουργός Υγείας.  « Ο γνωστός υβριστής της Δικαιοσύνης Παύλος Πολάκης παραληρεί και πάλι. Δεν αξίζει άλλης απάντησης».


Παραγκωνισμένος τον τελευταίο καιρό στα θέματα Υγείας, επιδίδεται σε όποια πρόκληση βρεί.
Τον έχει πλήρως παραγκωνίσει τον τελευταίο καιρό ο υπουργός Υγείας κ.Ξανθός, που φαίνεται να θέλει να ασκήσει όλα του τα νόμιμα καθήκοντα και όχι να σύρεται από τις πρωτοβουλίες, πολλές ως αναρμόδιος και τις δηλώσεις του, πολλές ως λαϊκιστής και ως δημαγωγός. Τις τελευταίες εβδομάδες ο κ.Πολλάκης φερόταν να βρίσκεται υπό απόσυρση, οι οικογενειακές επαφές τον Πρωθυπουργό έχουν περιορισθεί και πολλοί στον ΣΥΡΙΖΑ παραδέχονται το υψηλό πολιτικό κόστος της «περίπτωσης του Brutal Πολάκη» και προτείνουν μετακίνησή του «κάπου άλλού» ως υφυπουργού για την τιμή των όπλων και όχι τον πλήρη παροπλισμό του. Ωστόσο εκείνος παραμένει αμετανόητος, όπως χθες, αν και αντιμετωπίζεται με μεγάλη απαξίωση πλέον..

Εξεστιν Πολλάκη ασχημονείν, όπως θα έλεγαν οι αρχαίοι. Αυστηρή αλλά και ειρωνική κριτική εναντίον του Παύλου Πολάκη εξαπέλυσε συνεργάτης του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, με αφορμή τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για τον Γιάννη Στουρνάρα.

«Ο γνωστός υβριστής της Δικαιοσύνης, Παύλος Πολάκης, παραληρεί και πάλι επί δικαίων και αδίκων, φαίνεται ότι η παρουσία του στα δικαστήρια για να υποστηρίξει τον έτερο υβριστή, ο οποίος καταδικάστηκε, δεν του έγινε μάθημα».
Ο Παύλος Πολάκης είχε βάλει στο «στόχαστρο» τον κ. Στουρνάρα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον σταθμό «Στο Κόκκινο της Κρήτης».
Ο αναπληρωτής υπουργός προχώρησε για άλλη μια φορά σε επίθεση εναντίον της Δικαιοσύνης.

«Η δικαιοσύνη πρέπει επιτέλους να στριφογυριστεί. Πόσα άλλα πρέπει να πω για το ΚΕΕΛΠΝΟ. Είπα για τη λουμπινιά που έκανε η γυναίκα του αρχιτραπεζίτη του κ. Στουρνάρα. Στείλαμε την υπόθεση στη δικαιοσύνη και ακόμα περιμένουμε γιατί πρέπει να προφυλάξουν τη σύζυγο του κ. Στουρνάρα».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline