Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  08:05:03

Ακριβό ρολόι δυνατό αξεσουάρ του άνδρα

Την άποψη όσων θεωρούν πως η εξωτερική εμφάνιση δεν παίζει και τόσο σημαντικό ρόλο θέλησε να καταρρίψει ο Ματ Μέλτσερ, ο οποίος είδε τη συμπεριφορά των γύρω του να αλλάζει από ένα... πανάκριβο ρολόι.

Ο συγγραφέας, που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, θέλησε να δει τις αντιδράσεις των γυναικών αλλά και του προσωπικού σε διάφορα εστιατόρια και δεξιώσεις, νοικιάζοντας ένα ρολόι Blancpain που κανονικά κοστίζει περισσότερο από 9.000 ευρώ και ακόμη δύο που είναι σχετικά πιο φθηνά, αγγίζοντας τα 4.000 ευρώ.
Ο Ματ μάλιστα, νοίκιασε τα τρία ρολόγια την καλοκαιρινή σεζόν, καθώς τότε θα επισκεπτόταν διαφορετικά μέρη ανά τον κόσμο.
Ο ίδιος έγραψε τι άλλαξε στον τρόπο που ταξίδευε εξαιτίας ενός πανάκριβου ρολογιού:

Γενικά τα ταξίδια μου το καλοκαίρι δεν είχαν καμία σχέση με τα προηγούμενα. Παραδείγματος χάριν, το προσωπικό στο ξενοδοχείο με βοήθησε κατευθείαν, όταν το κινητό μου χάλασε, στο αεροπλάνο μου προσέφεραν μία ολόκληρη κανάτα με σόδα και φυσικά άγνωστοι άνδρες μου έπιασαν συζήτηση περί ρολογιών από το... πουθενά.

Ο Μέλτσερ δεν δίστασε να παραδεχθεί σε μερικούς πως το ρολόι δεν ήταν δικό του, αλλά το είχε δανειστεί για τις ανάγκες αυτού του κοινωνικού πειράματος.
Έτσι, όταν τους ρώτησε αν το ρολόι ή είναι γενικά η συμπεριφορά του, είναι η αιτία που του φέρονται όλοι καλύτερα, οι περισσότεροι απάντησαν πως ένα ρολόι είναι εν τέλει ένδειξη δύναμης και πλούτου.

Ο συγγραφέας σύγκρινε επίσης το ανδρικό αξεσουάρ και με το γυναικείο φύλλο, αναφέροντας πως λόγου αυτού είχε περισσότερες γνωριμίες, χωρίς να χρειαστεί ο ίδιος να κάνει το πρώτο βήμα.

Πάντως, ο Μέλτσερ ανέφερε πως περισσότερα κοπλιμέντα πήρε για το ρολόι με λουράκι αξίας 4.000 ευρώ, παρά για το πιο ακριβό, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο γνώρισε άνδρες που είχαν ρολόγια που κόστιζαν μία περιουσία και του είπαν τα πάντα για την μαγεία του πιο πολυτελούς ανδρικού αξεσουάρ.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline