Τρίτη 19 Μαρτίου 2024  09:04:37

Επιστημονική selfie: Η νέα εφαρμογή που μαντεύει την ηλικία σας

Είναι σπάνιο μια selfie να εξυπηρετήσει κάποιον άλλον σκοπό πέραν της αυταρέσκειάς μας, αλλά μια εταιρεία με προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, έχει βρει τρόπο να τη μετατρέψει σε ένα διαγνωστικό εργαλείο.


Η εφαρμογή Skin Advisor, η οποία είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ εδώ και μερικούς μήνες και ξεκινά στη Βρετανία αυτή την εβδομάδα, αναλύει το δέρμα σας, θέτει ερωτήματα σχετικά με την περιποίηση της επιδερμίδας σας και προτείνει προϊόντα για να βοηθήσει να βελτιώσει την υφή, την ενυδάτωση και τον τόνο του προσώπου σας.

«Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;» ρωτάει η εφαρμογή καθώς φορτώνει την selfie που έχετε τραβήξει. Μπορείτε να ρωτήσετε εάν δεν γνωρίζετε πολλά για το δέρμα σας και εκείνη θα σας απαντήσει χρησιμοποιώντας τη «βαθιά μάθηση» - έναν αλγόριθμο εμπνευσμένο από τον τρόπο που λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος.
Ο σύμβουλος του δέρματος έχει μάλιστα ένα καλό ποσοστό επιτυχίας στο να μαντεύει την ηλικία σας ακόμα και από έναν έμπειρο δερματολόγο.
Είναι η πρώτη φορά που ο αλγόριθμος «βαθιάς μάθησης» έχει χρησιμοποιηθεί για την φροντίδα του δέρματος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline