Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  16:10:29

Η Apple μόλις παρουσίασε το πιο φθηνό iPad όλων των εποχών

Ένα νέο, φθηνότερο, αλλά εξίσου εντυπωσιακό iPad παρουσίασε η Apple σε εκδήλωση σε λύκειο του Σικάγο. Πρόκειται για ένα τάμπλετ που συνοδεύεται με γραφίδα Apple Pencil, θα είναι διαθέσιμο σε ασημί, χρυσό και space grey χρώμα και στις ΗΠΑ θα πωλείται έναντι 329 δολαρίων στους καταναλωτές και έναντι 299 δολαρίων στα σχολεία στις ΗΠΑ – άγνωστο προς το παρόν αν θα ισχύει η ίδια τιμή και για εκπαιδευτικά ιδρύματα εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Ελλάδα λογικά θα είναι στο δεύτερο γκρουπ των χωρών όπου θα κυκλοφορήσει στα τέλη Απριλίου.

Εφοδιασμένο με μπαταρία διάρκειας δέκα ωρών, κάμερα οκτώ mega-pixel, και οθόνη Retina 9.7 ιντσών το νέο iPad θα ζυγίζει μόλις 154 γραμμάρια και θα διαθέτει πάνω από 200.000 εκπαιδευτικές εφαρμογές.

Ο επεξεργαστής του 64bit A10 Fusion προσφέρει 40% μεγαλύτερη ταχύτητα στην υπολογιστική ισχύ και 50% ταχύτερη επεξεργασία γραφικών για απρόσκοπτο multitasking και διαχείριση απαιτητικών εφαρμογών. Οι κάμερες εμπρός και πίσω προσφέρουν εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά και δυνατότητα εγγραφής video σε ποιότητα HD.
«Αυτό το νέο iPad των 9,7 ιντσών παίρνει όλα όσα αγαπά ο κόσμος στο πιο δημοφιλές μας iPad και τα κάνει ακόμη καλύτερα για να εμπνεύσει τη δημιουργηκότητα και τη μάθηση», είπε ο αντιπρόεδρος του Product Marketing της Apple, Γκρεγκ Τζόσβιακ.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline