Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017  00:30:59

NonPaperNews

NonPaperNews

Σύντομα στα 20.000 δολάρια η μονάδα από 1.000 το Ιανουάριο. «Η αγορά bitcoin μοιάζει με τζόγο, να είστε προετοιμασμένοι να τα χάσετε όλα»

Με τόκους για ολόκληρο τον μήνα θα συνεχίσουν να επιβαρύνονται οι οφειλέτες στην εφορία, έστω κι αν η πληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών γίνει με μια μέρα καθυστέρηση.

Η παρακράτηση θα υπολογίζεται επί της καθαρής αξίας του παραστατικού, αφού έχει αφαιρεθεί ο φόρος 20% - Για αμοιβή 100 ευρώ, θα μένουν στο χέρι μόλις €58,44!

Αυτή η αναμενόμενη γνωμοδότηση του Ανώτατου Δικαστηρίου κρυβόταν, επίσης, πίσω από τις επιθέσεις της Κυβέρνησης για το πρόσφατο παρελθόν αλλά και το...προσεχές μέλλον κρίσιμων αποφάσεων.

Ο ΥΠΕΞ έκανε λόγο για παρέμβαση του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί, που είχε παλαιότερα συναντηθεί με τον Αλ. Τσίπρα και υπουργούς της Κυβέρνησης.

Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC) έβαλε χθες Πέμπτη τέλος στην «ουδετερότητα του Διαδικτύου» με τη δικαιολογία ότι εμποδίζει τις επενδύσεις και την καινοτομία, μια απόφαση που έχει προκαλέσει φόβους για «Διαδίκτυο δύο ταχυτήτων».

Πολλά φέτος, κοντά στα 800, τα κρούσματα ιλαράς παρατηρούνται με μεγαλύτερη συχνότητα στη Νότια Ελλάδα, ενώ στη μεγάλη πλειονότητα τους πρόκειται για άτομα Ελληνικής υπηκοότητας (κυρίως μικρά παιδιά από κοινότητες Ρομά και άτομα από το γενικό πληθυσμό κυρίως στην ηλικιακή ομάδα 25-44 ετών) που δεν έχουν ανοσία στην ιλαρά, μεταξύ των οποίων και επαγγελματίες υγείας που ήταν ανεμβολίαστοι ή ατελώς εμβολιασμένοι.

Δυστυχώς, αυξάνεται διαρκώς ο κατάλογος με τους νοσούντες από ιλαρά στην χώρα μας. Ειδικότερα και σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ τα περιστατικά έχουν φθάσει σε αριθμό τα 780 ενώ την τελευταία εβδομάδα έχουν εκδηλωθεί 90 νέα κρούσματα.

Σελίδα 1 από 1316