Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα μαγιό φέτος είναι ολόσωμα!

 Τα μαγιό φέτος είναι συχνά ολόσωμα και με πολύ ύφασμα, λες και ντύνουν το σώμα στις πλαζ. Μια διεθνής ανθολογία. Δεύτερο γνώρισμα τα ζωηρά χρώματα και οι συνδιασμοί τους.

Δεν πρόκειται για ένα απλό κομμάτι πανί ή για ένα πρόχειρο μπικίνι αλλά για ένα –κυριολεκτικά-εκλεκτό ρούχο. Κεντρικό κομμάτι της καλοκαιρινής εμφάνισης στις παραλίες, στο κότερο, στις πισίνες, το μαγιό πρέπει να επιλέγεται τόσο προσεκτικά όσο και μια τουαλέτα, η οποία τονίζει την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας, το στύλ και την ομορφιά της..

Οι μεγάλες φίρμες μαγιό για φέτος το καλοκαίρι προτείνουν να επιλέξουμε ελεύθερα το κομμάτι της προτίμησής μας, ανάλογα με τον σωματότυπο και τις οικονομικές μας δυνατότητες. Ωστόσο, όλα τα μεγάλα ονόματα προτείνουν... μπόλικο ύφασμα και σχέδια που αγκαλιάζουν το σώμα και διαθέτουν πολύπλοκες γωνίες.

Τα μαγιό Anna Sui, Elisabetta Franchi έχουν πτυχώσεις και είναι σχεδόν ολόσωμα. Οι φίρμες Missoni και Ermanno Scervino δίνουν προτεραιότητα στα μαγιό με ...γιλέκο που μας θυμίζουν δροσερά καλοκαίρια, χωρίς πολύ ζέστη. Τα μαγιό Tommy Hilfiger τολμούν για φέτος το καλοκαίρι το μαγιό bob.
Ντεφιλέ Anna Sui άνοιξη-καλοκαίρι 2016. (Νέα Υόρκη, Φεβρουάριος 2016).

magio1

 

 

Ντεφιλέ Michael Kors, Νέα Υόρκη:

Ντεφιλέ Tommy Hilfiger, Νέα Υόρκη 2016:

Ντεφιλέ Elisabetta Franchi, Μιλάνο 2016:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

magio2

 

 

Ντεφιλέ Léonard Paris, Παρίσι 2016:

Ντεφιλέ Anna Sui, Νέα Υόρκη 2016:

Ντεφιλέ Carmen Marc Valvo, Νέα Υόρκη 2016:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

magio3

Ντεφιλέ Michael Kors, Νέα Υόρκη 2016:

Ντεφιλέ Jeremy Scott, Νέα Υόρκη 2016:

Ντεφιλέ Jeremy Scott, Νέα Υόρκη 2016:

magio4Ντεφιλέ Missoni, Μιλάνο 2016:

 

Πολυμέσα