Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υμνοι στην Ελληνίδα σχεδιάστρια Βιβιάννα MARAVEYA

Η Βρετανική Vogue κάνει ένα δεύτερο αφιέρωμα, στο τεύχος Οκτωβρίου 2016, στην πρωτοποριακή Ελληνίδα σχεδιάστρια Βιβιάννα Μαραβέγια και στο brand MARAVEYA.

Το δεύτερο αφιέρωμα επικεντρώνεται σε ένα ακόμα στοιχείο του ελληνικού brand MARAVEYA, αυτή τη φορά στα δημοφιλή πλεκτά της φθινοπωρινής - χειμερινής collection. Τα πλεκτά πουλόβερ και οι ζακέτες έχουν υπάρξει το δυνατό στοιχείο του brand από τα πρωταρχικά του βήματα το 2011. Πέντε χρόνια αργότερα το πλεκτό παραμένει ένα από τα βασικά στοιχεία για φθινόπωρο και χειμώνα, αξιοποιώντας βαμβακερά και μάλλινα νήματα που κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Αυτή τη σεζόν, η σχεδιάστρια Βιβιάννα Μαραβέγια συνιστά κοντά πλεκτά πουλόβερ με ψηλές γραμ

μές στο λαιμό και ανάγλυφες επιφάνειες που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με ψηλόμεσα τζιν ή υφασμάτινα παντελόνια κατάλληλα για το γραφείο.
«Ο χειμώνας έχει να κάνει με το συνδυασμό της άνεσης και της θαλπωρής, μένοντας ταυτόχρονα στιλάτη», αναφέρει η σχεδιάστρια, «και αυτό είναι κάτι στο οποίο έχουμε επικεντρωθεί πολύ σε αυτή την collection. Επίσης επικεντρωνόμαστε στην πολυπλευρότητα των ρούχων, κάτι που πιστεύω πως ψάχνουν όλες οι γυναίκες στην εποχή μας. Αυτό σημαίνει να αγοράζεις ένα κομμάτι που μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους και σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις».

Τα βασικά χρώματα αυτής της σεζόν θα είναι το λαδί, το χρώμα του κρασιού, γκρί, το nude, το ιβουάρ και το μαύρο. Η νέα collection της σχεδιάστριας θα είναι διαθέσιμη στο e-shop www.shopmaraveya.com

Τέλος, αυτή η σεζόν σηματοδοτεί ένα ακόμα νέο βήμα για το brand MARAVEYA, καθώς ξεκινά συνεργασία με το γνωστό showroom LabelMix.
Για πωλήσεις και ερωτήσεις επικοινωνήστε απευθείας με το showroom.
LabelMix Showroom
Λεωφ. Βουλιαγμένης 42, Ελληνικό
21 1401 4756
Στο τεύχος Σεπτεμβρίου της Βρετανικής Vogue, ανάμεσα σε νέους και ταλαντούχους σχεδιαστές, υπήρχε μια και μόνο Ελληνίδα, η Βιβιάνα Μαραβέγια.
Η βίβλος της μόδας τίμησε την Κεφαλονίτισσα σχεδιάστρια φιλοξενώντας ένα δείγμα από τη φθινοπωρινή της κολεξιόν.

«Μαλακή βισκόζη, μεταξένιες λεπτομέρειες και μια αιθέρια αίσθηση που παραπέμπει σε Αρχαία Ελλάδα είναι κάποια από στοιχεία που κάνουν αυτή την μάρκα να ξεχωρίζει. Έχοντας ως βάση την Αθήνα, το στυλ ενσωματώνει μια σοφιστικέ ομορφιά με μοντέρνα στοιχεία, δημιουργώντας πολύπλευρα ρούχα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ. Οι βασικές πτυχές της κολεξιόν για το φθινόπωρο-χειμώνα περιλαμβάνουν ψηλόλαιμα τοπ και ογκώδη μακριά μανίκια» ανέφερε το προηγούμενο αφιέρωμα της Vogue.

Πολυμέσα