Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  00:35:06

Τα Zara mules που εξαντλήθηκαν μέσα σε μία ημέρα

Δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα νέο ζευγάρι παπούτσια για να υποδεχτούμε τη νέα σεζόν και τα καταστήματα Zara έχουν το τέλειο ζευγάρι. Τόσο τέλειο, που εξαντλήθηκε. Εις διπλούν. Τα βελούδινα mules (ιδανικά για αυτόν τον καιρό) έγιναν sold-out μία φορά και έπειτα επέστρεψαν σε απόθεμα την περασμένη Δευτέρα πριν πουληθούν και πάλι αμέσως.

Και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί. Μοιάζουν πολύ πιο ακριβά από την τιμή που γράφει το καρτελάκι τους (25.95 ευρώ) χάρη στην πλούσια βελούδινη υφή τους, και τα κεντήματα σε σχήμα λεοπάρδαλης. Θα δείχνουν πολύ κομψά με έναν πουλόβερ και τζιν ή ακόμα και με ένα μαύρο σμόκιν για μια πιο φανταχτερή βραδινή εμφάνιση.

Και αν τα θέλετε κι εσείς τώρα στην γκαρνταρόμπα σας, μην ανησυχείτε. Θα γίνουν σύντομα και πάλι διαθέσιμα προς πώληση και μπορείτε να κάνετε sign up δίπλα στο μέγεθός σας για να ενημερωθείτε μόλις επιστρέψουν στο διαδίκτυο.
Καλή τύχη!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline