Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  23:52:39

Δωρεάν αφίσες και καταλόγους του διαθέτει το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης αν και βρίσκεται σε αναμονή της μετεγκατάστασής του στο νέο του κτίριο της Συγγρού -οι παλιοί του χώροι παραδόθηκαν ήδη στο Ωδείο Αθηνών- συνεχίζει τις εκπαιδευτικές του δράσεις και τις κοινωνικές του δραστηριότητες, με συνεργασίες με φορείς και οργανισμούς.

Όπως η δωρεάν διάθεση αφισών -με έργα Τσόκλη, Κουνέλλη, Δανάης Στράτου, Μόνα Χατούμ και άλλων καλλιτεχνών- καταλόγων και εκπαιδευτικών εντύπων, σε σχολεία, κοινωφελείς οργανισμούς, κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς, νοσοκομεία και ιδρύματα. Έως και αύριο Πέμπτη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν από τις 11 το πρωί έως τις 5 μμ το υλικό στον πρώην εκθεσιακό χώρο του Μουσείου, στο Ωδείο Αθηνών.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επίσης, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Φτιάχνω το δικό μου σπιτικό» το οποίο σχεδιάστηκε και οργανώθηκε από το Μουσείο σε συνεργασία με το «ΚΕΘΕΑ εν δράσει» για τα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline