Τετάρτη 17 Απριλίου 2024  01:31:06

Η Ζωή «εμφανίζεται» στην Επίδαυρο

Ο Γιάννης Μπέζος κατεβάζει την Ζωή από το προεδρικό έδρανο της Βουλής για να την ανεβάσει στο θέατρο της Επιδαύρου.

Μετά τους Ράδιο Αρβύλα, τον Τάκη Ζαχαράτο και τον Μάρκο Σεφερλή που την υποδύθηκαν σε κωμικά σκετσάκια, ο Γιάννης Μπέζος κάνει τη Ζωή πρωταγωνίστρια στην αριστοφανική κωμωδία «Εκκλησιάζουσες».

Ο δημοφιλής ηθοποιός, στην πρώτη του κάθοδο στα Επιδαύρια ως σκηνοθέτης, φοράει το πολυσυζητημένο συνολάκι που η Ζωή είχε βάλει στην ορκομωσία της: φαρδιά φούξια παντελόνα, ροζ τσάντα και μακρύ καναρινί παλτό.

Ο Μπέζος-Ζωή ενσαρκώνεται στο πρόσωπο της δυναμικής και πανούργας Πραξαγόρας, της ηρωίδας που μετά την ήττα της Αθήνας στον Πελοποννησιακό πόλεμο αναλαμβάνει τα ηνία μιας γυναικείας επανάστασης με μοναδικό στόχο την αλλαγή ολόκληρης της Αθηναϊκής Δημοκρατίας.

Οι Αθηναίες, με πρωτοβουλία της Πραξαγόρας μεταμφιέζονται σε άνδρες, πηγαίνουν κρυφά στην εκκλησία του Δήμου και περνούν ένα ψήφισμα που τους δίνει την εξουσία μετά της επακόλουθης δυνατότητας να επιβάλλουν τις πολιτικές τους μεταρρυθμίσεις εφαρμόζοντας περιουσιακή και ερωτική κοινοκτημοσύνη. Καλός ρόλος για τη Ζωή!

Ωστόσο, η υλοποίηση του προγράμματός τους θα αποδειχθεί ουτοπική και θα υπονομευθεί από διαδοχικές κωμικές καταστάσεις.

Οι παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 31 Ιουλίου και την 1η Αυγούστου ενώ το Εθνικό διαθέτει 11.000 εισιτήρια στην τιμή των 8 ευρώ.
Η προπώληση των εισιτηρίων για τις παραστάσεις της Επιδαύρου πραγματοποιείται από το Ελληνικό Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, στοά Πεσμαζόγλου 39).

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline