Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  16:08:35

Τα προσωπικά αντικείμενα της Λορίν Μπακόλ

Μεγάλης αξίας, ακόμα και για συλλέκτες.Προσωπικά αντικείμενα που ανήκαν στην εκλιπούσα σπουδαία ηθοποιό Λορίν Μπακόλ (συντρόφου και συζύγου του Χάμφρευ Μπόγκαρντ) πουλήθηκαν σε δημοπρασία έναντι 3,64 εκατομμυρίων δολαρίων, ανακοίνωσε ο οίκος δημοπρασιών Bonhams.

Στη δημοπρασία, που διήρκεσε δύο μέρες, βγήκαν στο σφυρί εκατοντάδες προσωπικά αντικείμενα της Μπακόλ όπως έπιπλα, έργα τέχνης, ρούχα, κοσμήματα και μαγειρικά σκεύη. Η Μπακόλ πέθανε τον Αύγουστο σε ηλικία 89 ετών στο σπίτι της των εννέα δωματίων το οποίο έχει θέα στο Central Park της Νέας Υόρκης και το οποίο επίσης πωλείται έναντι 26 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μεταξύ των αντικειμένων που πουλήθηκαν ήταν διακοσμητικές μινιατούρες από την Ινδία, ένα χάλκινο σετ τσαγιού από την Ιαπωνία, ένα μαρμάρινο τραπέζι με χαραγμένη πάνω του στα αραβικά τη φράση «Στο όνομα του Αλλάχ», ένα περιδέραιο Tiffany που πουλήθηκε 52.500 δολάρια και ένα χρυσό βραχιόλι 18 καρατίων που πουλήθηκε 50.000 δολάρια. Τα χρήματα από τη δημοπρασία θα διατεθούν στα τρία παιδιά της ηθοποιού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline