Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  16:17:38

Το πιο ακριβό διαμέρισμα της Νέας Υόρκης

Το γεγονός ότι τα ενοίκια είναι ακριβά στη Νέα Υόρκη, φυσικά και δεν είναι είδηση. Ένα διαμέρισμα όμως που βγήκε πρόσφατα προς ενοικίαση, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα και να επαναπροσδιορίσει τον όρο «ακρίβεια».

Ο λόγος για ένα διαμέρισμα 418τμ στον 65 όροφο του One57, του γυάλινου περισκοπικού ουρανοξύστη που σχεδιάστηκε από τον Γάλλο αρχιτέκτονα Christian de Portzamparc.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του κτιρίου και έχει ήδη καταρρίψει το ρεκόρ της πιο ακριβής οικογενειακής κατοικίας όταν πωλήθηκε νωρίτερα μέσα στην χρονιά προς 100,5 εκατομμύρια δολλάρια. Έχει 3 υπνοδωμάτια με το δικό τους μπάνιο το καθένα, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τεράστια παράθυρα σχεδόν σε όλη την περιφέρεια του που προσφέρουν μία μοναδική θέα στο Central Park και το κέντρο της πόλης.

Στο εσωτερικό του τα πανύψηλα ταβάνια και τα πατώματα από ξύλο τριανταφυλλιάς δημιουργούν την απόλυτη αίσθηση πολυτέλειας.

Όλα τα παραπάνω όμως έχουν καταστήσει το παραπάνω διαμέρισμα το πιο ακριβό σε ολόκληρη της Νέα Υόρκη, ενώ το ποσό που ζητούν οι ιδιοκτήτες για την ενοικίασή του έχει πέσει σαν βόμβα ακόμα και ανάμεσα στους ζάμπλουτους κάτοικους της πόλης μια και ανέρχεται στα 135.ΟΟΟ ευρώ τον μήνα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται η επίπλωση του σπιτιού που πρόκειται να αφαιρεθεί.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline