Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  15:15:12

Ο διάσημος παρηγορητής Πάουλο Κοέλιο, μας δίνει και πάλι «Θάρρος»: Το εκπληκτικό ημερολόγιό του για το 2016. Οι εικόνες και τα κείμενα οδηγός. Κύριο

Ο Πάουλο Κοέλιο θεωρείται ο συγγραφέας με τη μεγαλύτερη επίδραση στην εποχή μας. Tα βιβλία του έχουν πουλήσει περισσότερα από 150 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, έχουν κυκλοφορήσει σε 170 χώρες κι έχουν μεταφραστεί σε 80 γλώσσες.

Θερμός φίλος της Ελλάδας και της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας έχει επισκεφθεί πολλές φορές στη χώρα μας, στην οποία γνωρίζει υψηλή δημοτικότητα και ικανοποιητικές πωλήσεις των βιβλίων του.

Μία νέα ατζέντα για το 2016 με τίτλο «Θάρρος» κυοφόρησε ο Πάουλο Κοέλιο. Πρόκειται για ένα χρηστικό ημερολόγιο που περιλαμβάνει αποσπάσματα από έργα του διάσημου συγγραφέα, όλα τους σχετικά με το θάρρος. Διδακτικά, ενθαρρυντικά, πολύτιμοι οδηγοί ζωής για όλους τους ανθρώπους, τις δοκιμασίες και τις απογοητεύσεις τους.

Ξεφυλλίζοντας διαβάζουμε «Ας γνωρίζουμε ξεκάθαρα ότι μόνο η αληθινή αγάπη μπορεί να αναμετρηθεί με οποιαδήποτε άλλη αγάπη σε τούτο τον κόσμο. Όταν τα παραδίνουμε όλα, δεν έχουμε πια τίποτα να χάσουμε. Και τότε εξαφανίζεται ο φόβος, η ζήλια, η ανία και η ρουτίνα και μένει μονάχα το φως σε ένα κενό που δε μας τρομάζει, αλλά μας φέρνει πιο κοντά τον έναν στον άλλο. Ένα φως που αλλάζει πάντα κι αυτό είναι που το κάνει όμορφο, γεμάτο εκπλήξεις − όχι πάντοτε αυτές που ελπίζουμε, αλλά αυτές με τις οποίες καταφέρνουμε να συνυπάρξουμε».

Ή ακόμα
«Εκεί που δεν το περιμένουμε, η ζωή μας βάζει σε μία δοκιμασία για να τεστάρει το θάρρος μας και την προθυμία μας να αλλάξουμε. Σε μία τέτοια στιγμή, δεν έχει νόημα να προσποιούμαστε ότι δεν έγινε τίποτα ή να λέμε ότι δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Η πρόκληση δεν θα περιμένει. Η ζωή δεν κοιτάζει πίσω. Μία εβδομάδα είναι παραπάνω από αρκετός χρόνος για να αποφασίσουμε αν θα αποδεχτούμε ή όχι το πεπρωμένο μας», λέει ο Πάουλο Κοέλιο.

Ο Πάουλο Κοέλιο θεωρείται ο συγγραφέας με τη μεγαλύτερη επίδραση στην εποχή μας. Tα βιβλία του έχουν πουλήσει περισσότερα από 150 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, έχουν κυκλοφορήσει σε 170 χώρες κι έχουν μεταφραστεί σε 80 γλώσσες.
Έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία και το 2009 του απονεμήθηκε το Βραβείο Γκίνες ως ο πιο μεταφρασμένος συγγραφέας στον κόσμο, για το βιβλίο «Ο Αλχημιστής». Άλλωστε είναι πλέον γνωστό, «Όταν θέλουμε κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσουμε.

Ατζέντα 2016
Paulo Coelho «Θάρρος»
Εκδόσεις Λιβάνη
Τιμή:12,50 ευρώ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline