Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  07:52:28

Δύσκολος καιρός για τα ιδιωτικά τζετ

Η επιδείνωση των οικονομικών συνθηκών στη Βραζιλία, την Ινδία, τη Ρωσία και την Κίνα σε συνδυασμό με τις αναταραχές στη Μέση Ανατολή και την Αφρική επηρεάζει και την αγορά των ιδιωτικών αεροσκαφών.

Η κάμψη σε αυτή την κατηγορία των ιδιωτική τζετ αντικατοπτρίζει τις επιπτώσεις από την επιβράδυνση των αναδυόμενων σγορών, οι οποίες ασκούν πιέσεις ακόμη και στην αγοραστική δύναμη των εύπορων ομάδων. Οι παραδόσεις και παραγγελίες ιδιωτικών τζετ παρουσιάζουν άνοδο μόνο στις αγορές της Βόρειας Αμερικής , με τις μακροπρόθεσμες προοπτικές για τις υπόλοιπες αγορές να διαφαίνονται δυσοίωνες.

Σύμφωνα με έρευνα για την αγορά, των πολυτελών τζετ της κατασκευάστριας κινητήρων για μικρά αεροσκάφη Honeywell International, οι παραδόσεις ιδιωτικών αεροσκαφών για την 11ετία που λήγει το 2015 υπολογίζονται στα 270 δις. δολάρια ή 253,45 δις. ευρώ. Πρόκειται για πτώση 3,6% από τα αντίστοιχα περυσινά δεδομένα, αντιστρέφοντας την ανοδική πορεία που ακολουθούνταν από την τελευταία ύφεση στις ΗΠΑ , το 2009. Μέσα στην επόμενη πενταετία, οι παραδόσεις τζετ εκτιμάται πως θα υποχωρήσουν κατά 2,6% στα 9.200 αεροσκάφη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline