Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  21:42:06

Madonna: Με ένα προκλητικό σκίτσο «κλείνει» τα στόματα

Πολλά έχουν γραφτεί για τη σχέση της βασίλισσας της ποπ με τον 15χρονο γιο της, Ρόκο, ο οποίος εγκατέλειψε την μητέρα του τον περασμένο Δεκέμβριο και έφυγε για το Λονδίνο για να ζήσει με τον πατέρα του Γκάι Ρίτσι και την μητριά του.

Μετά από προσωρινή δικαστική απόφαση, ο Ρόκο θα παραμείνει στο Λονδίνο με τον πατέρα του έως ότου κλείσουν τα σχολεία.

Η απάντηση της Μαντόνα σε όσους την κατηγορούν ότι είναι κακή μητέρα, ήρθε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η 57χρονη ποπ σταρ, ανέβασε ένα σκίτσο του Ιάπωνα καλλιτέχνη Harukama Namio. Στο σκίτσο, φαίνεται με μία ευτραφής γυναίκα η οποία κλείνει το στόμα σε έναν άνδρα, με τα οπίσθια της.

«Η γνώση είναι δύναμη! Αυτό είναι τέχνη! Ο Harukama Namio είναι ένας από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες! Αυτό δεν έχει να κάνει με την ικανότητα μου να είμαι καλός γονιός. Βγείτε από το προφίλ μου, επικριτικοί, αδαείς, σεξιστές, αμόρφωτοι ακαλλιέργητοι μισογύνιδες, μισώ τους ηλίθιους που δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ ή που δεν είναι είρωνες», έγραψε η Μadonna, ανεβάζοντας το σκίτσο.

Η ανάρτηση της ποπ σταρ, απέσπασε likes και πολλά σχόλια. «Μη δίνεις σημασία σε αυτούς τους ηλίθιους. Σε αγαπώ τόσο πολύ», της έγραψε ένας follower.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline