Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  15:23:32

H Βικτόρια «ξεπαράδιασε» τον Μπέκαμ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει κυριολεκτικά σπαταλήσει μία ολόκληρη περιουσία, ώστε η γυναίκα του να εδραιωθεί στο χώρο της μόδας. Και μπορεί η ίδια να τα καταφέρνει μία χαρά, με τις κολεξιόν της να φοριούνται από πολλές επώνυμες και να ακολουθούν τις τάσεις της χιλιάδες fashioniastas, αλλά Ο Μπέκαμ έχει αρχίσει να ανησυχεί με τις εξωφρενικές απαιτήσεις της γυναίκας του.

Μάλιστα, το 2014 ο ίδιος χρειάστηκε να δώσει 4 εκ. Δολάρια μόνο για να φτιαχτεί το κατάστημα της στον Λονδίνο, το οποίο κοσμείται από πανάκριβα έργα τέχνης που κοστίζουν 600.000$ και πολυτελή έπιπλα.

Παρόλο που η συνεργασία του Ντέιβιντ με την πολυεθνική εταιρία H&M, έφερε και ένα ηχηρό συμβόλαιο εκατομμυρίων, το ατελιέ της Βικτόριας έχασε 3,8 εκατομμύρια πέρσι από μειωμένα έσοδα.

Η Βικτόρια, όμως, στάθηκε τυχερή μιας και έκανε περισσότερους διάσημους «συμμάχους» της, άλλαξε λογιστή και αναδείχθηκε η καλύτερη σχεδιάστρια του 2015. 'Ετσι η χασούρα και τα συνεχή έξοδα που υποχρέωναν τον Μπέκαμ «να τα σκάει» συνεχώς, ισορροπήθηκαν με τον τζίρο των 5 εκ. Δολαρίων που έκανε η Βικτόρια το 2015.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline