Σάββατο 20 Απριλίου 2024  01:35:46

Γιατί ο Ομπάμα χρησιμοποιεί ένα παλιό BlackBerry

Ο Μπαράκ Ομπάμα εξήγησε στην εκπομπή του Jimmy Fallon, γιατί αντί για εξελιγμένο smartphone έχει ένα παλιό BlackBerry. Κάποτε οι συσκευές BlackBerry αποτελούσαν την επιτομή της τεχνολογίας και ήταν περιζήτητες, όλα αυτά μέχρι να εμφανιστούν τα iphones και τα υπόλοιπα smpartphones που έχουν κατακλύσει την αγορά.

Ωστόσο, τα νέα τηλέφωνα δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το παλιό BlackBerry στο ζήτημα της ασφάλειας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη.

Έτσι, ο πρόεδρος Ομπάμα εξηγεί στην εκπομπή Tonight Show πως ήταν ο πρώτος πρόεδρος που είχε BlackBerry και είναι και ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που το χρησιμοποιεί. Παράλληλα, αποκάλυψε πως πλέον έχει τη δυνατότητα να το αντικαταστήσει με ένα smartphone, το οποίο όμως δεν του επιτρέπει για λόγους ασφαλείας να βγάλει φωτογραφίες, να παίξει μουσική, να στείλει μηνύματα ή και να καλέσει κάποιον.

Έτσι, είπε αστειευόμενος "είναι σαν εκείνα τα τηλέφωνα που δίνουν στα παιδιά, που απλά τα πατάς αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. "Μπορείς να μιλήσεις με τον φανταστικό σου φίλο", είπε γελώντας.

Πάντως, το "βάσανο" του Αμερικανού προέδρου θα τελειώσει σε λίγο καιρό, όταν θα λήξει η θητεία του και η καθημερινότητά του θα γίνει πιο απλή.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline