Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  15:28:01

Τα φρικιαστικά ευρήματα στη βίλα του Michael Jackson

Παιδική πορνογραφία, βασανισμός ζώων και σαδομαζοχιστικά "εργαλεία" είχαν εντοπίσει οι αστυνομικές αρχές στο ράντσο Neverland του τραγουδιστή το 2003.

Τα σοκαριστικά ευρήματα που κατέγραψε η αναφορά της αστυνομίας και βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας

Νέα στοιχεία για τον αστέρα της pop Michael Jackson έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τις κατηγορίες που τον ήθελαν να εμπλέκεται σε σκάνδαλα παιδικής κακοποίησης. Σύμφωνα με τις αναφορές των αστυνομικών αρχών, έπειτα από έφοδο ανθρώπων της αστυνομίας στην έπαυλή του Neverland στην Καλιφόρνια και τις οποίες δημοσιεύει το radaronline, τα ευρήματα στην οικία του Jackson ήταν φρικιαστικά.

Οι έρευνες των αρχών αποκάλυψαν πλήθος παιδικής πορνογραφίας, μεταξύ των οποίων φωτογραφίες ανδρών, γυναικών, μικρών αγοριών και κοριτσιών σε διεστραμμένες πόζες - φαρμακευτική αγωγή για την διαχείριση της σεξουαλικής εξάρτησης συνταγογραφημένες από διάφορους γιατρούς.

Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από την αποθήκη σκιαγραφούν μια σκοτεινή και τρομακτική εικόνα του Jackson
Όπως αναφέρει ένα από τους ερευνητές της υπόθεσης, που είναι γνώστης της εφόδου των αρχών "οι ντετέκτιβ αναφέρουν πως ο Michael Jackson χρησιμοποίησε ακόμη και ανάρμοστες φωτογραφίες των ίδιων του των ανιψιών, με τα εσώρουχά τους προκειμένου να διεγείρει ανήλικα αγόρια".

Η αποθήκη του τρόμου

Οι αρχές είχαν μάλιστα εντοπίσει μια νοικιασμένη αποθήκη στη Σάντα Μπάρμπαρα, έπειτα από μαρτυρίες πως μέρος του ενοχοποιητικού υλικού είχε μεταφερθεί εκεί από τον ίδιο τον καλλιτέχνη, προκειμένου να μην εντοπισθεί από την έρευνα. Ανάμεσα στα ευρήματα, σύμφωνα με την έρευνα, υπήρχαν σημειώσεις, ημερολόγια, αρχεία, φωτογραφίες, ηχητικά ντοκουμέντα και βίντεο αλλά και σκληροί δίσκοι δεδομένων.
"Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από την αποθήκη σκιαγραφούν μια σκοτεινή και τρομακτική εικόνα του Jackson" σημειώνει άνθρωπος που συμμετείχε στην έρευνα. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα ευρήματα εκθέτουν τον τραγουδιστή ως "μανιακό με τα ναρκωτικά και το σεξ" που χρησιμοποιούσε αίμα, σεξουαλικά εμπλεκόμενες εικόνες με ζώα και διεστραμμένες σεξουαλικές δραστηριότητες προκειμένου να πείσει ανήλικους να υποκύψουν στη θέλησή του".

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline