Σάββατο 20 Απριλίου 2024  03:16:08

Στην Ελλάδα η Κέιτ Μος, Αλ Πατσίνο και ο πρωταγωνιστής του Χάρρυ Πότερ. Οι προκλητικές εμφανίσεις της τοπ μόντελ στα σοκάκια της Υδρας. Κύριο

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες και η Κέιτ Μος.

Το σούπερ μόντελ εντοπίστηκε από φωτογράφους δύο φορές να απολαμβάνει τη βόλτα του σε σοκάκια, πιθανότατα του Αργοσαρωνικού και συγκεκριμένα της Υδρας, αν και τα ξένα μέσα ενημέρωσης που αναπαράγουν τις εικόνες δεν αναφέρουν συγκεκριμένα σε ποια γωνιά της Ελλάδα απολαμβάνει τις διακοπές της η Μος.
Μπήκε σε μαγαζιά, ήπιε καφέ, ενώ σε ένα καρέ φαίνεται να επιβιβάζεται σε κάποιο θαλάσσιο ταξί.

Και τις δύο φορές που την «συνέλαβαν» οι παπαράτσι η Κέιτ Μος ήταν τόσο προκλητικά ντυμένη όσο χρειαζόταν για να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα.
Φορώντας μια τζιν φούστα, τόσο κοντή που φαινόταν κανονικότατα το εσώρουχό της, δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να περάσει απαρατήρητη.

Αλλά και τη δεύτερη φορά, φορώντας ένα πράσινο φόρεμα, εξίσου κοντό, χωρίς σουτιέν, ήταν λίγο δύσκολο να μην στρέψουν οι περαστικοί το βλέμμα της προς αυτήν.

Προδόθηκε από την αστακομακαρονάδα που παρήγγειλε από γνωστή ταβέρνα - Ο Al Pacino ινκόγκνιτο στην Σκόπελο

Ινκόγκνιτο στη Σκόπελο βρέθηκε ο Al Pacino. Ο χολιγουντιανός σταρ επισκέφτηκε τη Σκόπελο, επιβαίνοντας σε πολυτελή θαλαμηγό, που έδεσε στον Πάνορμο.

Ο σπουδαίος ηθοποιός προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος, ώστε να απολαύσει ανενόχλητος, τον ήλιο, τη θάλασσα και την ελληνική κουζίνα. Ωστόσο η παρουσία του στο νησί, «προδώθηκε» από μία παραγγελία του Pacino σε γνωστή ταβέρνα. Σύμφωνα με τον taxydromo.gr, ο Al Pacino, παρήγγειλε από την ταβέρνα «Αγνώντας- Μουριά» αστακομακαρονάδα, φρέκα ψάρια και άλλα θαλασσινά εδέσματα.

Μάλιστα, υπογραμμίστηκε από τους ανθρώπους της πολυτελούς θαλαμηγού ότι η παραγγελία προοριζόταν για τον Al Pacino. Η παραγγελία παραδόθηκε, παρουσία του διάσημου ηθοποιού, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, αντάλλαξε χειραψία με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Al Pacino επισκέπτεται κάποιο ελληνικό νησί, ενώ όπως είναι γνωστό, ο ηθοποιός είναι λάτρης των βόρειων Σποράδων.

Διακοπές στη Ρόδο κάνει τις τελευταίες μέρες ο ηθοποιός Ντάνιελ Ράντκλιφ γνωστός από το ρόλο του μάγου «Χάρι Πότερ» στην ομότιτλη σειρά. Σύμφωνα με πληροφορίες...
ο νεαρός Άγγλος ηθοποιός παραθερίζει με τη φίλη του σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην περιοχή των Κολυμπίων. Μάλιστα οι πελάτες του ξενοδοχείου τον έχουν αναγνωρίσει καθώς κινείται ανάμεσά τους και τα πρωινά συνηθίζει να γυμνάζεται στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου. Ο Ντάνιελ Τζέικομπ Ράντκλιφ όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 1989 και κατάγεται από εύπορη οικογένεια. Έκανε το υποκριτικό του ντεμπούτο σε ηλικία δέκα ετών στην τηλεταινία του καναλιού BBC One David Copperfield το 1999. Το 2001 έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στην ταινία The Tailor of Panama.

Σε ηλικία 11 ετών κέρδισε το ρόλο του Χάρι Πότερ στην πρώτη ταινία Χάρι Πότερ και πρωταγωνίστησε στη σειρά ταινιών για δέκα χρόνια μέχρι την κυκλοφορία της όγδοης και τελευταίας ταινίας τον Ιούλιο του 2011.

Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το θέατρο το 2007, πρωταγωνιστώντας στο θεατρικό έργο Equus και στην αναβίωση του μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ How to Succeed in Business Without Really Trying το 2011.
Επιπλέον, έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία του 2007, December Boys και στην ταινία τρόμου The Woman in Black το 2012, η οποία αποτέλεσε την πρώτη ενασχόληση του Ράντκλιφ μετά το τέλος της σειράς Χάρι Πότερ.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline