Σάββατο 20 Απριλίου 2024  00:08:44

Συνεχίζεται η παρέλαση σταρ από την Ελλάδα. Και ο Μπρους Γουίλις έκανε διακοπές στη χώρα μας. Τα μέρη που πήγε. Κύριο

Από τη Σαντορίνη στα Χανιά η καλλίπυγος Emily Ratajkowski.

Πολλοί, ανεξάντλητοι ήταν οι χολιγουντιανοί σταρ που επέλεξαν και φέτος την Ελλάδα για τις διακοπές τους.
Εκτός από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, την Κέιτ Χάντσον και πολλούς πολλούς άλλους, στα νερά του Αιγαίου αλλά και του Ιονίου έκανε τις βουτιές του και ο Μπρους Γουίλις.

Ο χολιγουντιανός σταρ, επισκέφθηκε τη Μύκονο και αφού, όπως ανέφερε η Espresso, έκανε ένα σύντομο πέρασμα από το Αίγιο, νυχτερινή ώρα, προκειμένου να συναντήσει τον καλό του φίλο Αλεξάντερ Πέιν που βρέθηκε εκεί για ημέρες καθώς αποτελεί τόπο καταγωγής της νεαρής συζύγου του, πήγε στην Κέρκυρα.

Μάλιστα, παλαιότερα δημοσιεύματα ήθελαν τον χολιγουντιανό σταρ να έχει αγοράσει σπίτι στο Νησί των Φαιάκων.

Σύμφωνα με τοπικό μέσο της Κέρκυρας ο ηθοποιός εθεάθη στην περιοχή της Ανω Μεσογής να κάνει ποδήλατο με τα παιδιά του.

Ο Μπρους Γουίλις έχει 5 παιδιά (όλα κορίτσια) 3 κόρες με την Ντέμι Μουρ και 2 κορίτσια με τη δεύτερη σύζυγό του Έμα Χέμινγκ, με την οποία παντρεύτηκαν το 2009.
Η όμορφη σύζυγος του Γουίλις:

Από τη Σαντορίνη στα Χανιά καλλίπυγος Emily Ratajkowski

Συνεχίζει τη διαφήμιση της χώρας μας η μελαχρινή καλλονή - Δείτε ποια κρητική παραλία χαρακτηρίζει «το πιο όμορφο μέρος που έχει δει ποτέ»
Ενθουσιασμένη με τις ομορφιές της χώρας μας και ειδικότερα με τα μαγευτικά τοπία της Σαντορίνης και της Κρήτης φαίνεται πως είναι η εντυπωσιακή καλλονή Emily Ratajkowski, η οποία δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram από τις διακοπές της.

Συνεχίζοντας το... tour της της στα ελληνικά νησιά, η το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε σήμερα άλλες τρεις φωτογραφίες από την Κρήτη, οι δύο από την φανταστική παραλία στα Σεϊτάν Λιμάνια, ένα μέρος το οποίο η Emily χαρακτήρισε ως «το πιο όμορφο που έχει δει ποτέ».

Η Emily έχει στρέψει όλα τα βλέμματα του κόσμου στην Ελλάδα με τις συνεχείς αναρτήσεις της που προβάλλουν τις ομορφιές του τόπου μας. Μετά από την πρώτη φωτογραφία που έκανε τον γύρο των διεθνών μέσων και προέβαλλε τα καλοσχηματισμένα οπίσθια της ηθοποιού-μοντέλου με φόντο τα ασπρισμένα σπιτάκια του κυκλαδίτικου τοπίου, ολόκληρος ο πλανήτης είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τα προσόντα της πανέμορφης κοπέλας και να «ζηλέψει» για την τύχη της να βρίσκεται σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο.

Σειρά είχε μια ιδιαίτερα τολμηρή φωτογραφία από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της, στην οποία διακρινόταν να κολυμπά -χωρίς μαγιό- στην ιδιωτική της πισινούλα.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline