Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  10:50:51

Ενώ ο Μπράντ Πίτ σιωπά και υπομένει. Σε ψυχολόγο η Αντζελίνα Τζολί μαζί με τα παιδιά της, όπως αποφάσισε. Κύριο

Σε έλεγχο για ναρκωτικά και αλκοόλ δέχτηκε να υποβληθεί ο Μπράντ Πιτ. «O Pitt δεν θέλει να παίξει βρώμικα, αλλιώς έχει πολλά να αποκαλύψει για την Jolie»


Προβληματική και δύσκολη η πορεία τους μετά τον χωρισμό που γαίνεται να κρύβει πολλή ένταση αλλά και βαθύτατες αντιπάθειες σχεδόν αγεφύρωτες. Συνεδρίες σε ψυχολόγο έχει ξεκινήσει μαζί με τα παιδιά της η Αντζελίνα Τζολί σε μια προσπάθεια να επουλώσει τις πληγές που δημιουργεί η δύσκολη κατάσταση, την οποία βιώνει όχι μόνο λόγω ιδιόρρυθμου χαρακτήρα αλλά και μετά τη δημοσιοποίηση της αίτησης διαζυγίου που κατέθεσε και ζήτησε με πρωτοβουλία της. Αυτός φέρεται μα σιωπά και να υπομένει αφήνοντας χςρίς σχολιασμό διάφορα δημοσιεύματα και κατηγορίες εναντίον του που προέρχονται από τον κύκλο της πρώην συζύγου του.

Την είδηση μετέδωσε το ΕΤ online, σύμφωνα με το οποίο η ηθοποιός έχει την προσωρινή επιμέλεια των έξι παιδιών που έχει μαζί με τον Μπραντ Πιτ, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο 52χρονος ηθοποιός θα μπορεί να βλέπει τα παιδιά του παρουσία επόπτη, σύμφωνα με την υπηρεσία προστασίας παιδιών.
Η πρώτη συνάντηση του Πτι με τα παιδιά του θα πρέπει να γίνει παρουσία ψυχολόγου, ο οποίος θα αποφασίσει εάν οι επόμενες συναντήσεις θα γίνονται παρουσία ειδικού ή όχι, σύμφωνα με το TMZ.
Καθώς η διαμάχη των δύο ηθοποιών για την επιμέλεια των παιδιών τους βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως υποστηρίζει το ΕΤ κύριο μέλημα της Τζολί είναι η υγεία, η ασφάλεια και η επούλωση των πληγών που δημιουργήθηκαν στα παιδιά της εξαιτίας του διαζυγίου.

Την περασμένη εβδομάδα η Τζολί και ο Πιτ κατέληξαν σε προσωρινή συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών τους, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την εθελοντική συμβουλευτική από ειδικό. Επίσης ο 52χρονος σταρ συμφώνησε να υποβληθεί σε έλεγχο για χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ αν και δεν ήταν υποχρεωμένος να το κάνει.
Μάλιστα σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το ET και ο Πιτ επιθυμεί όπως και η εν διαστάσει σύζυγός του «ό, τι είναι καλύτερο για τα παιδιά».
Προς το παρόν η 41χρονη ηθοποιός με τα παιδιά της έχει μετακομίσει σε ένα κτήμα στο Hidden Hills, της Καλιφόρνιας, μετά την αποχώρηση από το σπίτι τους στο Μαλιμπού.

«O Pitt δεν θέλει να παίξει βρώμικα, αλλιώς έχει πολλά να πει για την Jolie»

Ανάμεσά τους υπάρχει «πολύ μίσος» σύμφωνα με νέο δημοσίευμα περιοδικού - Τι μπορεί να κρύβει ο ηθοποιός για τη Χολιγουντιανή σταρ;
Η Angelina Jolie «βράζει από θυμό» ενώ ο Brad Pitt είναι «εξοργισμένος» μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η ηθοποιός. Το άλλοτε λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ δεν είναι πια μαζί και τα δημοσιεύματα από την ημέρα που έγινε γνωστός ο χωρισμός του δίνουν και παίρνουν. Σύμφωνα με το περιοδικό «UsWeekly» ανάμεσά τους υπάρχει «πολύ μίσος». Όπως αναφέρει μάλιστα η Jolie «βράζει από θυμό» καθώς συνέβη κάτι που την «εκνεύρισε πολύ» και την οδήγησε στην απόφαση να δώσει τέλος στη δωδεκάχρονη σχέση της με τον 52χρονη Χολιγουντιανό σταρ.

Και ενώ η Angelina μένει στο Μαλιμπού μαζί με τα έξι παιδιά μιας και κέρδισε την προσωρινή τους επιμέλεια, πηγές θέλουν τον Brad Pitt να έχει πολλά νεύρα με την πρώην σύντροφο και σύζυγό του. «Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα παιδιά» είπε πηγή στο περιοδικό.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή: «Ο Pitt έχει πολλά... ράμματα για τη γούνα της Jolie. Όμως δεν θέλει να παίξει βρώμικα». Πάντως η πηγή δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες σχετικά με το τι μπορεί να κρύβει ο Pitt για την Jolie και να μην το αποκαλύπτει.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι πήγε σε οικογενειακό σύμβουλο, γεγονός που δεν σημαίνει ότι προτίθενται να τα βρουν.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline