Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  12:12:44

Η Σελίν Ντιόν ξανανιώνει, ένα χρόνο μετά το θάνατο του συζύγου της

Με αβυσσαλέο ντεκολντέ και θανατηφόρο σκίσιμο, στα Grammy, μετά προηγούμενη σέξυ εμφάνισή της σε άλλη εκδήλωση. Μία από τις πιο σέξι της εμφανίσεις έκανε η Σελίν Ντιόν στα Grammy, φορώντας μία καταπράσινη τουαλέτα γεμάτο κοψίματα.


Η τραγουδίστρια που έχει στην κατοχή της ήδη 5 βραβεία Grammy, βρέθηκε αυτή την φορά στην εκδήλωση για να απονείμει το βραβείο του καλύτερου τραγουδιού της χρονιάς (που το κέρδισε η Αντέλ).

Έχοντας περάσει ένας χρόνος από τον χαμό του συζύγου της, η ίδια φόρεσε μία πράσινη δημιουργία με κρυστάλλους και βαθύ ντεκολτέ του σχεδιαστή Zuhair Murad, ενώ ακάλυπτα ήταν και τα πόδια της.
Δείχνοντας ανανεωμένη και εμφανώς αδυνατισμένη, η Σελίν Ντιόν πόζαρε με αυτοπεποίθηση στο κόκκινο χαλί, φορώντας εκτός από πράσινο φόρεμα, παπούτσια και κοσμήματα στο ίδιο χρώμα.

Η 48χρονη δεν δίστασε μάλιστα να μιλήσει και στην Lady Gaga, η οποία έβαλε φωτιά στην σκηνή μαζί με τους Metallica.

«Συγχαρητήρια για το show σου στο Superbowh, ήσουν υπέροχη. Σ΄αγαπώ», είπε η Σελίν Ντιόν στην Gaga.
Εκτός από το σέξι φόρεμα, η Ντιόν έδειξε και το πόσο γυμνασμένη πλάτη έχει, μιας και το φόρεμα ήταν ανοιχτό και πίσω, ενώ αλλαγή έκανε και στα μαλλιά της τα οποία ήταν μαζεμένα και αρκετά μακριά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline