Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  06:38:26

Ο Ομπάμα θα... απομονωθεί για τα απομνημονεύματά του

Σε ένα ιδιωτικό νησί, που βρίσκεται στον νότιο Ειρηνικό και κάποτε ανήκε στον Μάρλον Μπράντο, πρόκειται να «απομονωθεί» ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα προκειμένου να γράψει τα απομνημονεύματά του για τα χρόνια παραμονής του στον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post, μετά το συμβόλαιο των δεκάδων εκατομμυρίων που υπέγραψε με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random, ο Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ θα μείνουν στο νησί Τετιαρόα, που ανήκει στη Γαλλική Πολυνησία.

Ο μικρός αυτός επίγειος παράδεισος αποτελούσε στο παρελθόν τη θερινή κατοικία για πρώην αρχηγούς και βασιλείς της Ταϊτής, έως ότου αγοράστηκε από τον Μάρλον Μπράντο, το 1967, ο οποίος «ερωτεύτηκε» το νησί κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της ταινίας «Mutiny on the Bounty».

Το νησί ανήκε επί τρεις δεκαετίες στον αστέρα του κινηματογράφου και στη συνέχεια παρέμεινε μη προσβάσιμο για τον κόσμο, έως ότου κατασκευάστηκε ένα υπερπολυτελές θέρετρο, το 2015. Η εν λόγω μονάδα μπορεί να φιλοξενήσει μόλις 84 καλεσμένους και είναι προσβάσιμη μόνο με ιδιωτικό αεροπλάνο.
Το κόστος διαμονής φτάνει στις 3.000 δολάρια τη νύχτα για κάθε άτομο, κατά τη διάρκεια της χαμηλής σεζόν, από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline