Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  09:40:42

51.000 δολάρια κόστισε το floral παλτό της Μελάνια Τραμπ

Είναι μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ, αλλά όλα έχουν τα όριά τους.. Δεν μπορεί τα ρούχα και τα αξεσουάρ, που φοράει η ώριμη πλέον ηλικιακά (είναι ακριβώς 47χρονών) σύζυγος ενός ζάπλουτου ανθρώπου όμως ο Τράμπ, αλλά με αναφορές στην κοινωνία και τον μέσο πολίτη, να προκαλεί με τόσο μεγάλες σπατάλες σε φορέματα.

Το floral παλτό των D&G που επέλεξε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, αποθεώθηκε από τους στιλίστες και "λύγισε" τις γυναίκες του πλανήτη. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι το πλήρωσε "χρυσάφι".

Το παλτό, λοιπόν, που φόρεσε η Μελάνια Τραμπ, στο γεύμα συζύγων της G7 στην Σικελία την Παρασκευή κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ όσο... 51.000 δολάρια! Δηλαδή όσο το μέσο ετήσιο εισόδημα μιας οικογένειας Αμερικανών ενώ λιγότερα από το μέσο εισόδημα μιας οικογένειας στην Σικελία.
Η Μελάνια είχε φορέσει το παλτό με τα 3D λουλούδια στους ώμους της ενώ από κάτω φορούσε ένα midi nude φόρεμα το οποίο είχε συνδυάσει με φλοράλ τσαντάκι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline