Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  02:26:43

Η Αμάλ Κλούνεϊ με την πιο σπουδαία τάση του φθινοπώρου, την πρώτη μέρα στη δουλειά της στον ΟΗΕ. Κύριο

Πώς είναι τώρα που μεγάλωσε το «ομορφότερο κορίτσι του κόσμου»;

Πάντοτε ήταν φινετσάτη, πανύψηλη αλλά και μαζί χαριτωμένη, ντυνόταν ακριβά με δαπάνες της λιβανέζικης οικογένειάς της, ήταν καλόγουστη και με διεθνή αέρα στα επαγγελματικά της, με έξυπνη επιλογή προβεβλημένων υποθέσεων, μεγάλης δημοσιότητας. Είχε αρχίσει να κατασκευάζει τον προσωπικό της μύθο στην Αγγλία, μετά στις ΗΠΑ και αργότερα ως περσόνα παγκόσμιας εμβέλειας.

Η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ παρά το γεγονός ότι δεν μοιράζεται τη λάμψη του Χόλιγουντ από μέσα (καθότι δικηγόρος), κατάφερε να της δοθεί δικαιωματικά ο τίτλος του style icon.

Οποια και αν είναι η περίσταση, η Αμάλ Κλούνεϊ δεν κάνει ποτέ λάθος στις στιλιστικές της επιλογές. Την έχουμε δει να «σαρώνει» το κόκκινο χαλί εκτοπίζοντας διάσημες και ανερχόμενες ηθοποιούς.
Την απολαύσαμε σε γάμους (και στον δικό της) ενώ μας εξέπληξε ευχάριστα η έξοδος από το μαιευτήριο.

Το ίδιο έκανε και την Πέμπτη, κατά την αναχώρησή της από τη Νέα Υόρκη μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.

H διάσημη δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων φόρεσε ένα ρουμπίνι-κόκκινο σακάκι, φούστα και μπλούζα από την pre-fall συλλογή του οίκου Bottega Veneta για τη σημαντική της συνάντηση.
Στη Σύνοδο η Αμάλ κάθισε δίπλα στην Νάντια Μουράντ, ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και πρώην σκλάβα του ISIS. Το συμβούλιο ψήφισε ομόφωνα για την δημιουργία μιας ομάδας που θα βοηθήσει το Ιράκ να συλλέξει στοιχεία και να «χτίσει» υποθέσεις εναντίον των εγκλημάτων του ISIS.

Πώς είναι σήμερα το ομορφότερο κορίτσι του κόσμου;

Πριν από έξι χρόνια, ενώ ήταν 10 ετών, την χαρακτήρισαν «νέα Kate Moss».
Σήμερα, η Τιλάν Μπλοντό δικαιώνει τον τίτλο του «ομορφότερου κοριτσιού του 2011», κάνοντας καριέρα στο μόντελινγκ.

Η κόρη του ποδοσφαιριστή Πάτρικ Μπλοντό και της ηθοποιού Βερόνικα Λουμπρί δεν έκανε όσα κάνουν τα «συνηθισμένα» κοριτσάκια.
Σε ηλικία μόλις 6 ετών η Thylane έγινε εξώφυλλο στη Vogue Enfants και στα 4 της συμμετέχει σε επιδείξεις του Jean Paul Gauttier.

Το 16χρονο μοντέλο συμμετείχε στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου για χάρη του Tommy Hilfiger, η οποία έλαβε χώρα στο Camden Roundhouse την Τρίτη.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline