Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  12:48:00

Ιβάνκα Τραμπ: Στην αρχή μείναμε στον Λευκό Οίκο

Για τις υποχρεώσεις της ως σύμβουλος του Λευκού Οίκου τις οποίες μάλιστα καλείται να συνδυάσει με τον επίσης απαιτητικό ρόλο της μητέρας μίλησε η Ιβάνκα Τραμπ σε πρόσφατη συνέντευξή της.


Μητέρα τριών παιδιών, η 35χρονη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ παραδέχτηκε μιλώντας στο US Weekly ότι είναι πολύ δύσκολο να συνδυάζει τη μητρότητα με τις υποχρεώσεις της συμβούλου στο Λευκό Οίκο, πλάι στον πατέρα της. «Κάποιες μέρες κάνω πολύ καλή δουλειά. Κάποιες μέρες όχι», λέει αναφερόμενη στο ρόλο της ως μητέρα.

«Όταν ήμουν αφεντικό του εαυτού μου και μπορούσα να διαμορφώσω εγώ το πρόγραμμά μου ήταν πολύ πιο εύκολο, αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί όταν εργάζεσαι στον Λευκό Οίκο, εξαιτίας της βαρύτητας των θεμάτων που καλείσαι να χειριστείς», παραδέχθηκε ενώ αποκάλυψε ότι ξυπνάει μέσα στη μέση της νύχτας με κάποια ανησυχία. «Κι αυτό γιατί τα πράγματα για τα οποία ανησυχείς έχουν πολύ περισσότερες συνέπειες».

Η Ιβάνκα Τραμπ παραδέχεται επίσης ότι της λείπει η ενασχόλησή της με τις επιχειρήσεις, τις οποίες «αγαπά πολύ», κρίνει όμως ότι αυτό που κάνει τώρα είναι «πιο σημαντικό».

Η 35χρονη κόρη του αμερικανού προέδρου αποκάλυψε επίσης για πρώτη φορά ότι έχει μείνει στον Λευκό Οίκο όταν πρωτοέφτασε με την οικογένειά της στην Ουάσινγκτον και μάλιστα διανυκτέρευσαν στην κρεβατοκάμαρα «Λίνκολν», μια από τις πλέον διάσημες σουίτες στην προεδρική κατοικία. «Μείναμε εκεί μαζί με τα παιδιά. Τα παιδιά έτρεχαν στους διαδρόμους. Πέρασαν φανταστικά».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline