Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  22:12:28

Η Ιβάνκα μίλησε κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης

Και το Twitter της υπενθύμισε τον μπαμπά της - Θεωρεί ανεπίτρεπτες τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στις γυναικών και είπε ότι αυτό πρέπει να σταματήσει Το ίντερνετ ως γνωστόν δεν συγχωρεί. Και βασικά δεν ξεχνά.

Η αναφορά είναι για τις καταγγελίες που έχει δεχτεί κατά καιρούς ο Τραμπ για τον, χωρίς κανένα σεβασμό, τρόπο που έχει φερθεί στις γυναίκες με τις οποίες συναναστρέφεται τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελματικά.

Μποορεί λοιπόν η Ιβάνκα Τραμπ να έχει άλλη άποψη, αντίθετη από τη συμπεριφορά του πατέρα της, και να θέλει μάλιστα να την εκφράσει δημοσίως, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να δεχτούν... αμάσητο κάτι τέτοιο.
Η «Πρώτη Κόρη» της Αμερικής και σύμβουλος του Προέδρου Τραμπ, πρόσφατα, ταξίδεψε στο Τόκυο για να μιλήσει στο WAW, το Παγκόμσιο Συνέδριο σχετικά με την ισχυροποίηση των γυναικών στο χώρο εργασίας και δεν παρέλειψε να εκφράσει το δριμύ της κατηγορώ για την σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος των γυναικών στο χώρο εργασίας τους.
Η Ιβάνκα ανέβηκε με το ροζ ταγέρ στο βήμα για να μιλήσει μόνο που δε χρειάστηκε καν να πει κάτι για να αρχίσει το τρολάρισμα, σε μία αίθουσα που ήταν σχεδόν άδεια.

Οι χρήστες του Τουίτερ της θύμισαν ποιος την έφερε σε αυτό τον κόσμο:

tweets6

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline