Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  12:54:43

Νέα συλλογή λουριών NATO των ρολογιών OMEGA

Γιατί να κυματίζετε μια σημαία, όταν μπορείτε να τη φορέσετε; Η νέα συλλογή NATO λουριών των ρολογιών OMEGA έχει ως πηγή έμπνευσης τις εθνικές σημαίες των κρατών που συμμετέχουν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Είτε είστε ένας παθιασμένος υποστηρικτής, είτε απλά θέλετε να κάνετε μια νέα, λαμπερή αλλαγή στο ρολόι σας, πλέον μπορείτε να βρείτε τον χρωματικό συνδυασμό που ταιριάζει στις αθλητικές σας πεποιθήσεις ή το στυλ σας.

ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ

Γιατί να περιοριστείτε μόνο σε ένα NATO λουρί;

Πλέον υπάρχουν διαθέσιμα 18 λουριά NATO, εμπνευσμένα από σημαίες, μαζί με 6 νέα λουριά NATO, εμπνευσμένα από τα χρώματα των Ολυμπιακών κύκλων: σε μαύρο, κίτρινο, πράσινο, μπλε και κόκκινο χρώμα με λευκό περίγραμμα, καθώς και μια έκδοση με πολλές ρίγες που περιλαμβάνει και τα πέντε χρώματα.

Όλα τα λουριά διαθέτουν μπούκλες από ανοξείδωτο ατσάλι και αντίστοιχες μεταλλικές ασφάλειες.

Τα λουριά "NATO" της OMEGA αποτελούν εξέλιξη των δερμάτινων και υφασμάτινων λουριών που φορούσαν οι Βρετανοί πιλότοι, οι πλοηγοί και το προσωπικό του στρατού κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου.

Με τις νέες προσθήκες στη συλλογή, το μεγαλύτερο δίλλημα είναι ποιο από όλα να διαλέξετε;

Αν θα θέλατε να δείτε πως δείχνει το ρολόι σας με το νέο ΝΑΤΟ λουρί, εμπνευσμένο από τις εθνικές σημαίες, η ιστοσελίδα των ρολογιών OMEGA διαθέτει μια ειδική εικονική λειτουργία, που επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάζουν και να βλέπουν εύκολα και γρήγορα τα διαθέσιμα λουριά στο ρολόι που επιθυμούν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline