Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  11:23:01

Leroy Merlin: Ανοιξε το νέο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας

Το νέο κατάστημα της LEROY MERLIN στο κέντρο της Αθήνας άνοιξε επίσημα για το κοινό σήμερα 20 Απριλίου 2018, ακριβώς ένα χρόνο μετά την έναρξη των εργασιών στο κτίριο της οδού Β. Σοφίας 112.

Το κατάστημα εκτείνεται σε 3 ορόφους συνολικού εμβαδού 5.300 τ.μ., και διαθέτει 300 θέσεις υπόγειας στάθμευσης Πρόκειται για το πρώτο «home improvement» κατάστημα που θα λειτουργήσει στον αστικό ιστό της Αθήνας, στα πρότυπα του καταστήματος που διαθέτει ο γαλλικός όμιλος στο κέντρο του Παρισιού. Είναι ένα εγχείρημα που για πρώτη φορά δοκιμάζεται στην Ελλάδα και ο όμιλος είναι έτοιμος να το στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις. Το νέο κατάστημα δημιουργεί 125 άμεσες θέσεις εργασίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το κατάστημα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε κατασκευή, ανακαίνιση και βελτίωση οποιουδήποτε χώρου ιδιώτη και επαγγελματία. Πρωτοποριακό θεωρείται το ειδικά διαμορφωμένο «HOMISTAS lab», όπου κάθε επισκέπτης θα μπορεί να δημιουργεί τη δική του κατασκευή, να δοκιμάζει εργαλεία και λύσεις αλλά και να παρακολουθεί σεμινάρια από εξειδικευμένους τεχνικούς και ειδικούς του home improvement.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του καταστήματος στις 18 Απριλίου, ο πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα κ. Christophe Chantepy σημείωσε: «Γνωρίζουμε όλοι μας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα και είμαστε αισιόδοξοι πως σύντομα θα περάσει σε μια νέα εποχή ανάκαμψης και είμαστε εδώ να συνεχίζουμε να στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή. Οι Γαλλικές εταιρείες συνεχίζουν δυναμικά να επενδύουν στην Ελλάδα και τα σημερινά εγκαίνια του νέου καταστήματος της LEROY MERLIN είναι ακόμη μια απόδειξη. Συγχαρητήρια στην ομάδα της LEROY MERLIN, για το αποτέλεσμα που βλέπουμε όλοι μας σήμερα».

Ο κ. Olivier Arduin, Γενικός Διευθυντής της LEROY MERLIN στην Ελλάδα, τόνισε σχετικά με το καινούριο κατάστημα: «Περισσότερο από ένα κατάστημα εγκαινιάζουμε το ξεκίνημα μιας νέας εποχής. Σας παρουσιάζουμε το πρώτο ολοκληρωμένο κατάστημα DIΥ (Do it Yourself) στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται να ανακαλύψετε ένα καινούργιο concept για το κέντρο της πόλης. Όλες οι γραμμές και υπηρεσίες είναι επικεντρωμένες στις ανάγκες των κατοίκων του κέντρου με τέτοια οργάνωση των ομάδων, ώστε να ικανοποιούν ακόμα περισσότερο τους πελάτες μας».

Παράλληλα, ο Διευθυντής του νέου καταστήματος στη Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 112, κ. Yann Rathat, μίλησε για την πρόοδο του καταστήματος: «Ξεκινήσαμε αυτό το project ακριβώς πριν ένα χρόνο, 18 Απριλίου 2017. Τότε εδώ δεν υπήρχε τίποτα, σήμερα βρισκόμαστε σε ένα καινούριο και μοναδικό κατάστημα. To project, μας έδωσε την αυτονομία να χτίσουμε επάνω σε νέες ιδέες και την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη νέα μας κουλτούρα. Είμαστε εδώ να δημιουργήσουμε εμπειρίες ευτυχίας σε όσους έρχονται σε αυτό το κατάστημα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline