Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  11:30:44

Χάρι και Μέγκαν: Ο μήνας του μέλιτος και το σμαραγδένιο δαχτυλίδι της Νταϊάνα

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα καθυστερήσουν για λίγο το ταξίδι του μέλιτος για να παραβρεθούν στο πάρτι γενεθλίων του πρίγκιπα Καρόλου. Οπως μεταδίδει το Reuters οι νεόνυμφοι, λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους που παρακολούθησαν μέλη της βασιλικής οικογένειας, διασημότητες αλλά και εκατομμύρια τηλεθεατές θα παραστούν στα 70α γενέθλια του Καρόλου για πρώτη φορά μάλιστα με τους τίτλους «Δούκας» και «Δούκισσα του Σάσεξ».


Σε ό,τι αφορά τον προορισμό που θα επιλέξουν για τις διακοπές τους, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός. Παρόλα αυτά βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ίσως ταξιδέψουν στη Μποτσουάνα και κατά πάσα πιθανότητα στο πολυτελές καταφύγιο σαφάρι που το ζευγάρι είχε επισκεφτεί πέρσι τον Αύγουστο, λίγους μήνες πριιν ανακοινώσουν τον αρραβώνα τους.

Αλλωστε από εκεί είχε προμηθευτεί ο Χάρι και το διαμάντι στο δαχτυλίδι αρραβώνων.
Στο μεταξύ η βασιλική οικογένεια ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν το ζευγάρι είτε με τη φυσική τους παρουσία είτε παρακολουθώντας την τελετή από μακριά.

«Ενα ευχαριστώ σε όσους ήρθαν στο Ουίνσδορ και σε αυτούς που παρακολούθησαν από κάθε γωνιά του Ηνωμένου Βασιλείου, της Κοινοπολιτείας και του κόσμου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

The Royal Family
✔@RoyalFamily

Thank you to everyone who came to Windsor and those who followed from around the UK, the Commonwealth, and the world today. Congratulations once again to the newly-married Duke and Duchess of Sussex. #royalwedding
11:08 PM - May 19, 2018

Η οικογένεια ανήρτησε το ευχαριστήριο σημείωμα στο Twitter το βράδυ του Σαββάτου την ώρα που ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του βρίσκονταν στη δεξίωση που παρέθεσε ο πρίγκιπας Κάρολος.
Το παλάτι του Κένσινγκτον δεν έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες αλλά στις φωτογραφίες η Μέγκαν εμφανιζόταν να φοράει ένα σμαραγδένιο δαχτυλίδι που ανήκε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline