Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Jennifer Aniston: Η διατροφή της είναι επιτομή της καλής υγείας!

Πραγματικά αυτή η γυναίκα φαίνεται σαν να μην γερνάει ποτέ. Όσα χρόνια κι αν περάσουν από τα "Φιλαράκια" έχω την αίσθηση ότι η φάτσα της δεν έχει αλλάξει καθόλου.


Βρήκα λοιπόν τη διατροφή της για να δούμε μαζί τι τρώει αυτό το κορίτσι και έχει μια τόσο νεανική επιδερμίδα στα 49 της.
Υγιεινό πρωινό Ένας υγιεινός τρόπος ζωής ξεκινάει από ένα σωστό και υγιενό πρωινό. Πριν από λίγο καιρό η ίδια είπε στο Elle: "Το πρωί πίνω ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι και μετά πίνω ένα smoothie ή τρώω αυγά με αβοκάντο. Ρίχνω από πάνω και λίγο ωμό λάδι καρύδας".

Η βασίλισσα της σαλάτας Σίγουρα θα έχεις ακούσει ότι η ηθοποιός έτρωγε επί δέκα χρόνια την ίδια σαλάτα κάθε μέρα. Έτρωγε συγκεκριμένα μια εκδοχή της cobb salad. Πλέον τρώει πολλά πράσινα λαχανικά για μεσημέρι μαζί με κινόα ή ταμπουλέ.

Το βραδινό με το μεσημεριανό της είναι παρόμοια. Της αρέσει να τρώει απλά γεύματα με βασικό τους συστατικό τα λαχανικά και την καθαρή πρωτεϊνη.
Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική της της αρέσει πολύ η γιόγκα και ο διαλογισμός που κάνει σχεδόν από πάντα. Επιπλέον κάνει spinning 3 φορές την εβδομάδα και ασκήσει με βάρη.

Τέλος, που και που τρώει σε κανένα μεξικάνικο εστιατόριο κάποιο πιάτο που είναι λίγο παραπάνω παχυντικό αλλά της αρέσει πολύ. Άλλωστε μια στο τόσο μερικές ατασθαλίες είναι απαραίτητες.

 

Πολυμέσα