Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  14:31:44

Η 53χρονη Μόνικα Μπελούτσι στην πασαρέλα

Μεγάλες σταρ της πασαρέλας των περασμένων δεκαετιών, όπως η Εύα Χερτζίκοβα, η Έλενα Κρίστενσεν και η Κάρλα Μπρούνι, συναντήθηκαν με σημερινές σταρ, όπως η plus size Άσλεϊ Γκράχαμ, αλλά και με την αειθαλή Μόνικα Μπελούτσι, στην πασαρέλα των Dolce & Gabbana.

modelaΝτυμένες στα μαύρα, ενώ χτυπούσαν καμπάνες οι σταρ βγήκαν στην πασαρέλα φορώντας πέπλο και κρατώντας κεριά. Μεταξύ των καλλονών που μαγνήτισαν τα βλέμματα ήταν ιέρειες της μόδας όπως η Εύα Χερτζίκοβα, η Έλενα Κρίστενσεν και η Κάρλα Μπρούνι.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή η 53χρονη Μόνικα Μπελούτσι, η οποία μεγαλώνοντας απλά θυμίζει τις μεγάλες και θρυλικές Ιταλίδες σταρ. Το κλασικό ασπρόμαυρο πουά φόρεμα που φορούσε αναδείκνυε τη διαχρονική φινέτσα της.

Παρούσα και η Ιζαμπέλα Ροσελίνι. Η Ροσελίνι επέλεξε να περπατήσει στην πασαρέλα έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της.
Η Χερτζίκοβα εμφανίστηκε με ένα μαύρο φόρεμα με πτυχώσεις και ουρά, που έμοιαζε με εκείνα που φορούν οι χορεύτριες φλαμένκο.

Η Μπελούτσι εντυπωσίασε με μια μαυρόασπρη πουά δημιουργία. Το σόου πραγματοποιήθηκε υπό τους ήχους ιταλικής όπερας και παραδοσιακής μουσικής, με τη φωνή του εκλιπόντος τενόρου Λουτσίανο Παβαρότι να ντύνει μουσικά την επίδειξη.
Lady Kitty Spencer, Μόνικα Μπελούτσι, Κάρλα Μπρούνι, Ιζαμπέλα Ροσελίνι.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline