Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  08:20:47

Τα συγκινητικά λόγια της Julianne Moore για τον Έλληνα ομογενή που έπεσε νεκρός στην Καλιφόρνια

«Φανταστείτε τη θλίψη της μητέρας του και τη θλίψη τόσων ανθρώπων που έχασαν τους αγαπημένους τους», γράφει η σταρ του Χόλιγουντ.

«Σκέφτομαι συνέχεια την Σούζαν Ορφανού και τον γιο της Τηλέμαχο»... Με αυτά τα λόγια η σταρ του Χόλιγουντ Julianne Moore αποτίει φόρο τιμής στο Έλληνα ομογενή που έπεσε νεκρός στο μακελειό που έγινε στην Καλιφόρνια και στην περιοχή Thousand Oaks με 13 νεκρούς, την περασμένη εβδομάδα.

Με μια ανάρτησή της στο Instagram, η Julianne Moore έστειλε ένα μήνυμα συμπαράστασης στην μητέρα του ομογενή Τηλέμαχου Ορφανού, Σούζαν, που θρηνεί για την απώλεια του παιδιού της. Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με τον γιο της Καλ όταν ήταν 1,5 έτους και έγραψε:

«Σκέφτομαι συνέχεια την Σούζαν Ορφανού και τον γιό της Τηλέμαχο που είχε καταφέρει να επιβιώσει από το μακελειό στο Λα Βέγκας αλλά σκοτώθηκε στο Thousand Oaks. Φανταστείτε την θλίψη της και την θλίψη τόσων ανθρώπων που έχασαν τους αγαπημένους τους εξαιτίας της ένοπλης βίας. Δεν θα σταματήσω να μάχομαι για εκείνους μέχρι να υπάρξει αληθινή αλλαγή στην χώρα μας», έγραψε η Τζούλιαν Μουρ.

Η μητέρα του ομογενή, πριν μερικές ημέρες, είχε δώσει μια συγκλονιστική συνέντευξη για την τραγωδία ξεκινώντας με τη φράση «ο γιος μου ήταν στο Λας Βέγκας και γύρισε σπίτι. Χθες δεν γύρισε. Δεν θέλω προσευχές, δεν θέλω καλές σκέψεις. Θέλω έλεγχο στην χρήση των όπλων. Και ελπίζω κανείς να μην μου στείλει άλλες προσευχές. Θέλω έλεγχο στην χρήση των όπλων. Όχι άλλα όπλα».

Veronica Miracle

✔@ABC7Veronica

"I hope to God no one sends me anymore prayers. I want gun control. No more guns!" - mother of shooting victim Telemachus Orfanos. She says he survived the #LasVegasShooting but did not survive the #ThousandOaksMassacre. @ABC7 @ABCNewsLive

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline