Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018  16:25:19

NonPaperNews

NonPaperNews

Στο σκοτάδι ακόμα παραμένουν τα τμήμα της επιστολής για την (αποτυχημένη) πολιτική συνδιαλλαγής με Τουρκία και Αλβανία, για όσα ματωμένα ειπώθηκαν μεταξύ των δύο Υπουργών το Υ.Σ., τη στάση Τσακαλώτου υπέρ Καμμένου σε αντίθεση με στάση Χουλιαράκη, την σκόπιμη σιωπή και το άδειασμα Κοτζιά από τον Πρωθυπουργό, τη στενότατη συνεργασία με τις ΗΠΑ.

Νίκος Παππάς για Σκόπια: Σημαντικό θετικό βήμα, προχωράμε - Γεροβασίλη: Συγχαρητήρια στον Νίκο Κοτζιά (βέβαιος από ημερών για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών και παρά την άρνηση- προσωπικά- του Π. Καμμένου αλλά όχι των πλείστων στους ΑΝΕΛ)

Σε μεγάλη δοκιμασία ΣΥΡΙΖΑ αλλά και Καμμένος για τη νέα φάση συμβίωσης, καθώς ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ διαψεύστηκε στις προβλέψεις του. Στη ίδια γραμμή με το κόμμα VMRO. Μέσα στον Ιανουάριο θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι αναγκαίες διαδικασίες.

Το 18% των οικονομολόγων που συμμετείχαν σε πρόσφατη έρευνα της Εθνικής Ενωσης Οικονομολόγων Επιχειρήσεων (ΝΑΒΕ) εκτιμά πως το 2020 θα υπάρξει σημαντική πτώση στη Wall Street.

Νέα επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπολύει η ΝΔ με αφορμή την τοποθέτησή του για την επιστολή παραίτησης Κοτζιά, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στις Βρυξέλλες.

Από το τηλεοπτικό show «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» ξεπετάχτηκε ένα σπουδαίο ταλέντο με διεθνή εμβέλεια και δυνατότητες.

Φορώντας κολιέ με λουλούδια γύρω από τον λαιμό, ο πρίγκιπας Χάρι και η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν συμμετείχαν σε μια πολύχρωμη συγκέντρωση «Fluro Friday» που οργανώνουν Αυστραλοί σέρφερ πάνω στην άμμο της Bondi Beach στο Σίδνεϊ, με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε θέματα ψυχικής υγείας.

Η Ισραηλινή υπουργός Δικαιοσύνης, Αγιελέτ Σακέντ σκοπεύει να θεσπίσει σχετικό νόμο για την απαλλοτρίωση της επίμαχης γης ώστε να περάσει στην κυριότητα του ισραηλινού κράτους.

Σχολιάζοντας την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά, η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη σημείωσε πως «αν ένας πρωθυπουργός δεν θέλει να βγάλει έναν υπουργό, έχει πολλούς τρόπους να τον πείσει να παραμείνει.

Σελίδα 1 από 1672