Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017  13:51:36

NonPaperNews

NonPaperNews

Παράλληλα οι ίδιες κυβερνητικές πηγές επέμεναν ότι το καθαρό κόστος θα είναι 1,1 δισ. και όχι 2,4 δισ. δολάρια επαναλαμβάνοντας, όπως είπε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος την Τρίτη, ότι αυτό θα γίνει σε βάθος δεκαετίας.

Οι θεσμοί έπαθαν... βέρτιγκο με την ανακοίνωση Τραμπ ότι θα δοθούν $2,4 δισ. για ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη - Τσίπρας: Η συμφωνία ήταν η καλύτερη δυνατή - Νέα γραμμή της κυβέρνησης: Η συμφωνία θα υλοποιηθεί όταν θα έχουμε βγει από τα μνημόνια.

Νέες δυσκολίες και διαδικασίες , μετά τα δασικά και τα Αρχαία, καταδικάζουν ακόμα παγωμένη την επένδυση στο πρώην αεροδρόμιο.

Πολιτικοί εκβιασμοί, εγκληματικά κυκλώματα, συναλλαγές με τον υπόκοσμο και οι ιταλικές αποκαλύψεις για δύο δίκτυα ναρκωτικών.

Τεράστια τα κέρδη και τα κυκλώματα και την Ελλάδα. Σε διεθνή μάστιγα εξελίσσονται τα πλαστά φάρμακα.

Οι κίνδυνοι για τα παραθαλάσσια μέρη και τα νησιά. Μείζον πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι ακτές Κρήτης- Δυτικής Μακεδονίας.

Με καθυστέρηση δύο χρόνων η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνει τώρα ότι θα ισορροπήσει της παλιές αξίες ακινήτων με τις πραγματικές μέχρι τέλος του 2017, ενώ η αρμόδια υφυπουργός Οικονομικών γενικολογεί ακόμα, χωρίς τη βασική σαφήνεια των αλλαγών και των νέων μέτρων ακόμα.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, εξήγγειλε, γενικόλογα, ότι απλώς «μελετά και επεξεργάζεται διάταξη» για τη νομιμοποίηση της ευθανασίας, δηλαδή τα θέματα προσωπικής ελευθερίας αλλά και συνδρομής.

Σελίδα 1 από 1262