Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017  00:53:16

NonPaperNews

NonPaperNews

Παράγοντες της Αντιπολίτευσης υποστηρίζουν ότι σφίγγει διαρκώς ο κλοιός των αποκαλύψεων, της μίζας και των σκοτεινών διαδρομών του χρήματος γύρω από το ΥΠΕΘΑ και τον διαβόητο μεσάζοντα Παπαδόπουλο και καταδικασμένο για λαθρεμπόριο όπλων.

Σύμφωνα με σκανδαλοθηρικό περιοδικό, η απώλεια βάρους της 42χρονης σταρ έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις και πλέον ζυγίζει 35 κιλά. Ανησυχία στους φαν της εντυπωσιακής Angelina Jolie φαίνεται να έχει προκαλέσει ένα δημοσίευμα του σκανδαλοθηρικού περιοδικού Star, που ισχυρίζεται ότι η 42χρονη σταρ πλέον ζυγίζει λιγότερο και από την 11χρονη κόρη της, Shiloh!

Μόλις για τρεις ψήφους, το ψήφισμα που ζητούσε να απορριφθεί η πρόταση της Κομισιόν για συνέχιση της χρήσης πρόσθετων φωσφορικών αλάτων στον κατεψυγμένο γύρο δεν συγκέντρωσε την απαραίτητη πλειοψηφία των 376 ευρωβουλευτών

Ποιά είναι τα άλλα τέσσερα, ανταγωνιστικά, σε προτίμηση τουριστών και επισκεπτών σε άλλα σημεία της Γης.

«Το Ισραήλ είναι ένα κράτος κατοχής και τρομοκρατίας και επιβραβεύτηκε για τις τρομοκρατικές του ενέργειες με την απόφαση των Ηνωμένων Πολιτειών για την Ιερουσαλήμ», υποστήριξε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την έκτακτη σύνοδο του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας στην Κωνσταντινούπολη, με αφορμή την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, από τις ΗΠΑ.

Όλος ο κατάλογος των μεγάλων προτιμήσεων Ελληνίδων και Ελλήνων, νέων και μεγαλύτερων, κατά κατηγορίες. Τα πρόσωπα, τα θέματα, τα γεγονότα και τα μέρη, που προκάλεσαν φέτος την μεγαλύτερη προσοχή.

Τι είδους «αντιπερισπασμό» επιχείρησε η κ.Τασία Χριστοδουλοπούλου με το «πόθεν έσχες» Μαρέβας. Ανακινούν κλεισμένα θέματα γιατί αναζητούν πολιτική διέξοδο, δήλωσε ο Κ. Τσιάρας.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης ανήρτησε στα social media αποσπάσματα από τις ομιλίες τόσο του Σ. Φάμελλου όσο και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Εμμανουηλίδη, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα σεμινάρια ρητορικής που παραδίδει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

H παρουσία του Ευκλείδη Τσακαλώτου στη λήξη των εργασιών του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, και το χτύπημα με το σφυράκι, έκαναν τα πλήκτρα των social media να πάρουν φωτιά.

Επιπλέον ο καθηγητής Ευκλ. Τσακαλώτος δηλώνει μαρξιστής, αντικαπιταλιστής και ως υπουργός Οικονομικών ενεργεί ως μέγας διώκτης όσων είχαν η εξακολουθούν να έχουν ξένες καταθέσεις στο εξωτερικό.

Σελίδα 1 από 1314