Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017  18:34:57

NonPaperNews

NonPaperNews

Η εκκεντρική σχεδιάστρια μόδας Agatha Ruiz de la Prada παρουσίασε την κολεξιόν της για το Φθινόπωρο 2017 στην εβδομάδα μόδας της Μαδρίτης. Θέμα της συλλογής της, το φαγητό, γι' αυτό και τα μοντέλα της παρέλασαν φορώντας τεράστια γλυκά... στο κεφάλι τους. Περί του γούστου... ντόνατς!

Από αυξήσεις σε εισφορές, περικοπές σε επιδόματα, μειώσεις σε συντάξεις. Η μεγάλη ληστεία φτάνει τα 10 δισ. κούρεμα σε συντάξεις και επιδόματα.

Οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 66% αντιτίθενται στα μέτρα μέτρα λιτότητας σε νέα μέτρα στα πλαίσια νέας συμφωνίας με τις Βρυξέλλες, προτιμώντας ακόμα και την επιστροφή στο καθεστώς της δραχμής. Παρόμοια επιλογή κάνουν συνολικά το 52% των πολιτών.

Ο γνωστός οικονομολόγος και αναλυτής Γιώργος Κουρής, πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής καταγράφει και αξιολογεί τις ευθύνες των διακυβερνήσεων της χώρας στη διαχείριση του Δημόσιου Χρέους την τελευταία κρίσιμη εικοσαετία.

Αποτελεσματικό εμπόδιο σε πνευμονία, γρίπη, κρυολογήματα σύμφωνα με νέα μελέτη, εκτός από τις ευεργετικές συνέπειες για τα οστά, την καρδιά και το κυκλοφορικό.

Ένας μάλλον θλιβερός απολογισμός για την απονομή της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα, στην πιο σημαντική πολιτική δίκη των τελευταίων δεκαετιών.

Il Messaggero: Έφυγε ο Γιάννης Κουνέλλης, ένας καλλιτέχνης χωρίς έπαρση ο δημιουργός της Arte Povera με διεθνή απήχηση.

Κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της η αμοιβή της Αγγλίδας τραγουδίστριας έφτανε κάθε βράδυ τα 625.000 δολάρια.

Σελίδα 1 από 2140

Tο νέο online lifestyle περιοδικό!

logo5

H ζωντοχήρα ξαναχτυπά με βιβλίο online:

logo-story

news   Πρωτοσέλιδα