Κυριακή 28 Μαϊου 2017  11:32:06

NonPaperNews

NonPaperNews

Τις σχέσεις Τραμπ- Μέι σατιρίζει η Telegraph, με το γνωστό φλεγματικό της χιούμορ. Η Μέι με τσαντιές και ξεμάλλιασμα βγάζει νοκ ουτ τον αμερικανό πρόεδρο... και αποχωρεί δυναμικά από το πλάνο.

Χειροτέρεψαν τα πράγματα για ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ- Κυβέρνηση- Τσίπρα μετά το τέταρτο Μνημόνιο και τν απόλυτη αποτυχία Τσακαλώτου στις διαπραγματεύσεις με τους Θεσμούς.

Η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας έκανε περισσότερο κακό παρά καλό, σύμφωνα με νέα έρευνα. Η «Yugo-stalgia» και η δυσαρέσκεια που προκαλείται από τη χαμηλή απασχόληση και την πολιτική αστάθεια έχουν προκαλέσει μεγάλη νοσταλγία για τις ημέρες του σοσιαλισμού.

Αντιγράφει την παλαιά γραμμή των δολοφόνων της 17 Νοέμβρη, η (για έξι μήνες) Πρόεδρος της Βουλής, τότε προστάτης των αντιεξουσιαστών του «Ρουβίκωνα» αλλά και των βουλευτών της «Χρυσής Αυγής».

Είναι μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ, αλλά όλα έχουν τα όριά τους.. Δεν μπορεί τα ρούχα και τα αξεσουάρ, που φοράει η ώριμη πλέον ηλικιακά (είναι ακριβώς 47χρονών) σύζυγος ενός ζάπλουτου ανθρώπου όμως ο Τράμπ, αλλά με αναφορές στην κοινωνία και τον μέσο πολίτη, να προκαλεί με τόσο μεγάλες σπατάλες σε φορέματα.

Απάντηση στις προκλητικές ενέργειες των Τούρκων που έχουν δώσει το «πράσινο φως» σε Ιμάμη να προσεύχεται στην Αγία Σοφιά στο όνομα του Αλλάχ δίνει ο ελληνοαμερικανός πολιτικός και πρώην γερουσιαστής Κρις Σπύρου.

Σε συνεργάτες του αναφέρθηκε σε σειρά συμπεριφοράς ανοχής ΣΥΡΙΖΑ- Κυβέρνησης- Μαξίμου προς κύκλους της βίας, της ανομίας, των βανδαλισμών και της τρομοκρατίας, που αρχίζουν να επεκτείνονται στην Αττική και ρη Θεσσαλονίκη και να πυκνώνουν συνεχώς.

Σελίδα 1 από 1888