Κυριακή 18 Μαρτίου 2018  11:19:45

NonPaperNews

NonPaperNews

Οι ισορροπίες έχουν αλλάξει σε σχέση με το 2014, ενώ πολλά είναι τα στελέχη που δεν παρέμειναν ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ούτε και στην τάση, ενώ άλλα έγιναν πιστοί προεδρικοί..

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Δελλατόλας με αφορμή εμπλοκή του ονόματός του σε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα tovima.gr για το σκάνδαλο Novartis , αναφέρει σε δήλωσή του ότι «ουδέποτε ζήτησα από τον κ. Τσίπρα να συναντήσει τον κ. Φρουζή ή οποιονδήποτε άλλον παράγοντα της εν λόγω εταιρείας».

Αναφορά σε ραντεβού του Κωνσταντίνου Φρουζή με τον Αλέξη Τσίπρα περιέχεται στο CD με τα πρόσθετα στοιχεία που έστειλε η ανακρίτρια στην Προανακριτική Επιτροπή για τη Novartis.

Την πρώτη επίσημη επίσκεψη μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στη χώρα μας θα πραγματοποιήσουν Κάρολος και Καμίλα, αν και έχουν επισκεφθεί πολλές φορές την Ελλάδα για διακοπές.

Τι θα πουν το Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αλλά και στο πως σκοπεύουν να κινηθούν την επόμενη μέρα.

Πιστοί και πειθαρχικοί προεδρικοί σε όλες τις δύσκολες επιλογές στη Βουλή και στα κομματικά πράγματα, συντάσσουν παρόμοια « κριτικά κείμενα» για να τα χρησιμοποιήσουν ως άλλοθι σε περίπτωση εκλογικής ήττας και πολιτικής κρίσης στον ΣΥΡΙΖΑ για την –βέβαιη- απώλεια της εξουσίας.

Η υπόθεση του Ιβάν Σαββίδη, του ΠΑΟΚ και ορισμένων επιπόλαιων παραγόντων και τοπικών βουλευτών πυροδοτούν διχασμούς, ανόητους και βλαπτικούς.

Με 4000 ευρώ ακαθάριστα το μήνα ως οικονοικός σύμβουλος κατά την περίοδο που ο κ. Στουρνάρας ήταν γενικός διευθυντής στο ΙΟΒΕ.

Φέρονται συντετριμμένοι από το γεγονός πως μετά την 31η Μαρτίου θα ασχοληθεί ο εισαγγελέας Ανδριανουπόλεως με το κατηγορητήριο σε βάρος των δύο.

Όλα τα σημαντικά ανοιχτά μέτωπα της Τουρκίας σε στρατιωτικό, οικονομικό και διπλωματικό επίπεδο και με ενα πλήθος χωρών. Κατά βάση όλες σχεδόν οι μεγάλες και μεσαίες χώρες της Ευρώπης, οι ΗΠΑ, πολλές της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής και ειδικότερα το Ισραήλ, η Κύπρος, η Αιγυπτος, η Συρία, η Ιορδανία.

Σελίδα 1 από 1408