Σάββατο 20 Απριλίου 2024  02:48:32

Αυταπάτες και δημοσκοπήσεις

Μοιάζει ικανοποιημένη η Κυβέρνηση με τις δημοσκοπήσεις, που δείχνουν - φαντάζεται- υψηλά ποσοστά αποδοχής, εμπιστοσύνης, συμπαράστασης. Γύρω, λέει, στο 80%. Υπερβολές, βέβαιες αυταπάτες.

Όμως, ακόμα κι αν είναι έτσι τα πράγματα γρήγορα αλλάζουν. " Ας μην αυταπατάται η Κυβέρνηση με τις δημοσκοπήσεις" ειδοποιεί ο καθηγητής Γιάννης Βούλγαρης στα ΝΕΑ. Και υποστηρίζει: " Η θετική ατμόσφαιρα αλλάζει μέσα σε λίγες εβδομάδες". Γιατί ακριβώς δεν πρέπει να υπάρχουν αυταπάτες με τις δημοσκοπήσεις; Επισημαίνει ο γνωστός καθηγητής...

"Ώρα την ώρα εξαντλούνται οι αντοχές της χώρας. Η οικονομία γυρίζει ολοταχώς στην ύφεση, το πρωτογενές πλεόνασμα εξανεμίζεται, οι αγορές για το Δημόσιο και τις Τράπεζες έκλεισαν, τα επιτόκια βρίσκονται στα ύψη.......Υποτίθεται ότι η Κυβέρνηση χρειάζεται χρόνο για να προσγειώσει την κοινή γνώμη και το κόμμα στην πράγματικότητα, αλλά έτσι όπως πορεύεται ο χρόνος δουλεύει εις βάρος της και σύντομα θα φέρει βαρύτερα μέτρα φορολογίας και περικοπές δαπανών".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline